Kronika policijske postaje Kamnik (od 15.4. do 24.4.2017)

0
2664

15.4.2017
GLASNI GOSTJE V LOKALU V KAMNIKU
Obveščeni smo bili, da so po 22. uri v enem izmed gostinskih lokalov v Kamniku glasni gostje. Ugotovljeno je bilo tudi, da je bil ta lokal odprt preko dovoljenega obratovalnega časa. Obveščene so bile ustrezne inšpekcijske službe.

16.4.2017
IZLIV VODE
Policisti Policijske postaje Kamnik smo bili obveščeni o izlivu vode v stanovanju do katerega je prišlo zaradi izpusta ventila na radiatorju pri prenavljanju stanovanja. Gasilci PGD Kamnik so z lestvijo vstopili v stanovanje in vodo zaprli ter po tleh posuli pesek, ki je izsušil vodo.

17..4.2017
TATVINA DENARNICE V LJUBLJANI
Na policijski postaji Kamnik je oškodovanka prijavila tatvino denarnice. Ugotovljeno je bilo, da ji je neznani storilec iz odklenjenega vozila, ki je bil parkiran pred stanovanjsko hišo v Ljubljani odtujil denarnico z vsebino vredno 150 evrov.

18.4.2017
TATVINA DELOV IZ VOZILA
Policisti smo bili obveščeni o tatvini delov iz vozila. Neznani storilec je na enem izmed parkirišč v Kamniku razbil steklo na voznikovih vratih in iz vozila odtujil razne dele. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

20.4.2017
GOLJUFIJA
Policisti smo obravnavali kaznivo dejanje goljufije, in sicer je oškodovanec preko Skrill kartice nakazal znesek v višini 60 evrov za nakup fotoaparata, ki ga nato ni prejel

22.4.2017
TATVINA MOTORJA
Neznani storilec je v okolici Kamnika iz odprte lope pred stanovanjsko hiše odtujil kolo z motorjem znamke Tomos Flexer.

24.4.2017
RAZBITJE STEKLA NA BENCINSKEM SERVISU
Neznani storilec je preko noči z razbijanjem stekla na oknu pisarne bencinskega servisa na Perovem najverjetneje hotel vstopiti v notranjost, a je nato od dejanja odstopil. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo