“Rezultat je realen”

0
278

Domžale in Aluminij sta v 15. krogu Prve lige Telemach remizirala. Po zadetku Jake Bizjaka v 30. minuti je za končnih 1:1 poskrbel Arnel Jakupović, ki se je na začetku drugega polčasa podpisal pod šesti zadetek v letošnji sezoni.

“Aluminij je skozi celotno tekmo dobro stal in težko ga je bilo prebiti. V 30. minuti so nas gostje presenetili s hitro akcijo po odvzeti žogi. Zaostanka si pred odmorom nismo želeli, zato smo nemudoma vse moči preusmerili v napad oziroma v iskanje izenačujočega zadetka. To nam je uspelo na začetku drugega polčasa, torej dokaj hitro. Časa za preobrat smo imeli dovolj, a kasneje žoga ni več šla v gol. Prišli smo v določene situacije, kjer bi lahko bolje zaključili napade, vendar poznalo se je malce utrujenosti s četrtkove tekme proti Mariboru. V končnici obračuna namreč naš ritem igre ni bil na želeni ravni,” je srečanje v Domžalah komentiral vezist Zeni Husmani.

Nadaljeval je: “Rezultat je realen, a z osvojeno točko nismo zadovoljni, saj smo si želeli zmage. Na koncu bi se lahko sicer razpletlo v obe smeri, zato moramo gledati dalje. Do nedeljske tekme z Muro imamo dovolj časa za počitek, da napolnimo baterije in se nato temeljito pripravimo na vselej zahtevno gostovanje v Murski Soboti. Muro smo letos že premagali, zelo lepo bi bilo slaviti tudi na drugi medsebojni tekmi,” meni Husmani.

Po trenerjevi sedaj že 101. prvoligaški tekmi na klopi Radomelj (41) in Domžal (60) pa nov dosežen mejnik predstavlja Husmanijevih 15.000+ odigranih minut v 1. SNL: “Gre za lepo številko in hvaležen sem, da mi je v Domžalah uspelo zbrati toliko odigranih minut (15.051). Tukaj sem že dolgo časa, vselej sem se počutil odlično, zato verjamem, da bo temu tako tudi v prihodnje. Trenutno sem na 4. mestu klubske lestvice, prvi pred menoj pa je Gaber Dobrovoljc (15.691). Cilj v tem trenutku je zagotovo ta, da ga čim prej prehitim.”

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

 

Oglasno sporočilo