Simon se vrača!

0
686

Z današnjim dnem vodenje članske ekipe Nogometnega kluba Domžale znova prevzema Simon Rožman! 39-letni strateg se je z vodstvom dogovoril za triletno sodelovanje. Slaviša Stojanović bo v navezi z Matejem Oražmom v prihodnje imel vlogo svetovalca.

V novo sezono z novim trenerjem. Na klop Domžal se pred začetkom tekmovalnega leta 2022/23 vrača stari znanec, ki je tako glavni akter prve kadrovske poteze pod okriljem novega športnega direktorja Senijada Ibričića.

Rožman je rumeno družino vodil med septembrom 2016 in septembrom 2019, ko je nasledil Luko Elsnerja. V tem obdobju je z moštvom trikrat tekmoval v Evropi in enkrat osvojil pokalno lovoriko (2017). V kvalifikacijah za evropsko ligo je z Domžalami izločil predstavnika nemške Bundeslige Freiburg, med lepše trenutke ob Kamniški Bistrici seveda spada tudi uspešno uveljavljanje številnih mladih fantov na slovenskih zelenicah!

Po odhodu iz Domžal je Simon Rožman z Rijeko nastopal v Ligi Evropa, nato sledila je vrnitev v Slovenijo, natančneje v Maribor in nazadnje Celje, sedaj pa je Simon ponovno tam, kjer je v trenerski karieri deloval največ časa. Celotna podoba strokovnega štaba bo znana v kratkem.

Dobrodošel nazaj!

Besedilo in foto: Nejc Berce

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here