Helios ostaja glavni sponzor Košarkarskega kluba Helios Suns

0
1965

V Športni dvorani v Domžalah, je v torek, 9.5.2017 potekal sestanek, na katerem so domžalski košarkarji predstavili svoje delovanje novim japonskim lastnikom Heliosa, družbi Kansai Paint.
Razgovori so potekali tudi o nadaljnjem sponzorskem sodelovanju podjetja Helios in Košarkarskega kluba Helios Suns Domžale, ki v obojestransko zadovoljstvo poteka že 37 let, kar je verjetno slovenski rekord v dolžini glavnega pokroviteljstva enega kluba. Na sestanku so se sestali: Tatsuya Yada, predstavnik Kansai Paint, David Kubala, generalni direktor Skupine Helios, Toni Dragar, domžalski župan, Aleš Klavžar, predsednik Košarkarskega kluba Helios Suns Domžale, Lado Gorjan, športni direktor kluba ter Miha Šetina, član Upravnega odbora kluba.
Vsi skupaj so si najprej ogledali del treninga mladinske ekipe Heliosa, državnih prvakov Slovenije za l. 2017, zatem je sledil ogled vseh prostorov domžalske športne dvorane, potem pa je g. Klavžar gostom predstavil delovanje kluba, njegove uspehe ter načrte za prihodnost. Tako g.Yada, kot g. Kubala, sta bila vidno presenečena in zadovoljna nad videnim, predvsem nad izvrstnimi pogoji za treninge ter velikim številom mladih košarkarskih nadobudnežev, ki se kalijo v domžalskem klubu. V razgovorih, ki so sledili, je bilo dogovorjeno, da bo Helios tudi vnaprej podpiral domžalski košarkarski klub, tako da bo v kratkem podpisana nova, dolgoročna sponzorska pogodba. Na ta način so postavljeni temelji, da bo Košarkarski klub Helios Suns tudi v bodoče ostal eden vodilnih slovenskih klubov ter da bodo imeli mladi domžalski košarkarji še naprej vse pogoje za razvoj v odlične igralce.

Helios Suns Domžale

Oglasno sporočilo