Kronika Policijske postaje Kamnik (od 22.05. do 29.05.2017)

0
2307

22.5. 2017
INTERVENCIJA NA OBMOČJU DOMŽAL
Policisti so na območju Domžal obravnavali verbalni spor med sosedoma zaradi prehitre vožnje skozi naselje. Enemu izmed njiju je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

23.5.2017
SPOR GLEDE PRODAJE VOZILA
Policisti so obravnavali spor zaradi vrnitve registrskih tablic pri prodaji vozila, in sicer je kršitelj na prijavitelja vpil, ga prijel za vrat in z roko udaril po obrazu. Izdan mu je plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

24.05.2017
TATVINA PRENOSNEGA RAČUNALNIKA
Neznanec je v Kamniku izkoristil nepazljivost voznika avtobusa in mu s sedeža odtujil prenosnik ter ga oškodoval za okoli 800 evrov. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU V KOMENDI
Na območju Komende je občan v reži bankomata našel 150 evrov, ki jih je pozabil, za enkrat še neznani občan. Policisti o dogodku zbirajo obvestila.

TATVINA MOBILNEGA TELEFONA V ŠOLI
V Kamniku je v eni izmed osnovnih šol neznanec odtujil mobilni telefon znamke Meizu MX4 in lastnika oškodoval za okoli 300 evrov. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

25.5.2017
PRIJETA STORILCA VLOMA V PODJETJE

V noči na 26.5.2017 sta Mekinjah dva storilca vlomila v prostore komunale Kamnik. Po dejanju sta kraj z vozilom zapustila, vendar so ju policisti Policijske postaje Kamnik kmalu za tem izsledili in ju prijeli. Obema je bila odvzeta prostost, 27. 5.2017 pa sta bila izročena v postopek na sodišče. Po postopku na Sodišču v Ljubljani, je bil obema odrejen pripor.

26. 5. 2017
TATVINA DENARNICE
Policisti smo bili obveščeni o tatvini denarnice, ki jo je neznani storilec odtujil iz nahrbtnika oškodovanke

TRČIL V POLZAPORNICO IN ODPELJAL
Na Korenovi poti smo obravnavali prometno nesrečo s pobegom, kjer je neznani voznik, z neznanim vozilom trčil v pol zapornico železniškega prehoda. Slovenske železnice so tem dejanjem oškodovane za okoli 1000 evrov. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila. .

27. 5. 2017
INTERVENCIJA NA GROHARJEVI
Policisti so obravnavali spor med sosedoma do katerega je prišlo zaradi hrupa pri prenovi stanovanja, in sicer je sosed soseda žalil na njega vpil. Sledi razgovor s kršiteljem in plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.
GOLJUFIJA PRI NAROČILU TAXI PREVOZA
Policisti smo obravnavali goljufijo pri naročilu taxi storitve, in sicer je neznani naročnik poklical in naročil taxi prevoz za določeno relacijo. Ob prihodu na kraj naročnik ni bil dosegljiv na tel. številko prav tako ni koristil prevoza. Prijavitelj je bil s tem oškodovan za okoli 130 evrov. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

29.5. 2017
POSKUS VLOMA V PODJETJE
Policisti smo obravnavali poskus vloma v podjetje, kjer je neznani storilec s primernim predmetom na vzvod odstranil spodnji okvir vrat z lamelo in sprožil alarm je od dejanja odstopil. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo