V poletje vstopamo polni energije in dobre volje

0
2473

Poletje je pred vrati in ekipa Prvega Hit Radia je naredila naravnost čudovit uvod vanj. Znova smo se odpravili na teren in družili z našimi poslušalci v živo. Najmlajše smo ob koncu maja obiskali v Kamniku na 8. Veronikinem festivalu. V Keršmančevem parku smo preživeli čudovit dan in uživali v številnih glasbenih in gledaliških nastopih otrok. Preizkusili smo se tudi v ustvarjalnosti. Izdelovali smo nakit, ustvarjali čarovniške napoje ter spoznali stare srednjeveške športne igre.

Prvo junijsko soboto smo preživeli v Arboretumu Volčji Potok na humanitarnem teku Tečem, da pomagam, največji akciji slovenskih lionov v organizaciji Lions klubov Domžale in Kamnik ter Leo kluba Kamnik. Skupaj smo naredili nekaj dobrega za socialno ogrožene, gibalno ovirane, slepe in slabovidne otroke in mlade s področja okoliških občin pri čemer so nas podprli tudi župani. Slednji so se pomerili v teku na 95,6 metra z zavezanimi očmi.  Čudovito vreme, prijetno vzdušje, dobra volja, odlična glasba in humanitarna nota so dnevu dali poseben čar.

Pestro je bilo tudi v samem studiu, kjer je naša Sanja gostila dva najbolj vroča plesalca ta hip. Obiskala sta jo Dejan Vunjak in Denis Porčič – Chorchyp. Ples je oba spremenil na bolje in tudi v prihodnje bo ostal velik del njunega življenja. Vedno nasmejan Dejan je prepričan, da je v življenju potrebno stopiti iz ustaljenih okvirjev, premagati območje lastnega udobja in se podati v neznano, saj ravno na tej poti lahko odkrijemo najlepše stvari, ki nas naredijo boljše. Veseli se ustvarjanja novih pesmi, mi pa ga že pričakujemo ponovno v studiu, ko bodo ugledale luč sveta.

Denis nas je spomnil na ravnovesje, ki ga vsak izmed nas potrebuje v svojem življenju. Opogumil, da se lotimo stvari, ki nas resnično veselijo in če nam spodleti, poskusimo znova. Težave, kot pravi sam, ne bi smele biti izgovor za obupovanje, pač pa nova priložnost, da nekaj spremenimo na bolje.

Oba sta delila z nami delček svojega življenja in nam s pozitivnim odnosom ob obisku polepšala dan.

Hitovci smo pripravljeni, da poletje zajamemo z veliko žlico in komaj čakamo, da vse lepe trenutke delimo z našimi poslušalci.

PR

 

Oglasno sporočilo