Kronika Policijske postaje Kamnik (od 5.6. do 10.6.2017)

0
3494

05.06.2017
ZASEG VOZILA
Policisti so v naselju Kamnik ustavili voznika, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bilo na podlagi zakona v cestnem prometu zaseženo in z avto vleko odpeljano v hrambo. Voznik bo svoje kršitve zagovarjal pred sodnikom za prekrške.

VINJENA VOZNICA V KOMENDI
Policisti so imeli v postopku voznico osebnega vozila, ki je pri postopku kazala očitne znake alkoholiziranosti. Zato ji je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal da ima vinjena voznica 0.58 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Na kraju prepovedana nadaljnja vožnja ter začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper njo sledi obdolžilni predlog na sodišče.

06.06.2017
V KOMENDI PES NAPADEL OTROKA
Na Policijsko postajo Kamnik se je zglasila občanka in prijavila, da je njenega sina ugriznil pes. V razgovorih je bil ugotovljen lastnik psa, ki mu je bil po Zakonu o zaščiti živali izdan plačilni nalog.

07.06.2017
PROMETNA NESREČA
V Kamniku smo policisti obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami do katere je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje med voziloma.

08.06.2017
POŠKODOVANJE VOZILA
Policisti so na Ljubljanski cesti obravnavali poškodovanje parkiranega vozila, in sicer je neznani storilec z neznanim ostrim predmetom poškodoval vozilo (praske) . Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

09.06.2017
VLOM V HIŠO V PODGORJU
Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Podgorju. Ugotovljeno je bilo da je neznani storilec v času med 19:40 in 23:30 uro na vzvod vlomil skozi pritlična balkonska vrata, kjer je pregledal notranjost in odtujil več kosov zlatnine in lastnika oškodoval za okoli 1500 evrov. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

INTERVENCIJA V LOKALU NA PEROVEM
Na Perovem je ena oseba v enem izmed tamkajšnjem gostinskem lokalu, vpila in žalila ostale goste v lokalu. Policisti bomo kršitelju izdali plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

10.06.2017
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Policista sta v Kamniku imela v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,79 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Začasno odvzeto vozniško dovoljenje in sledi obdolžilni predlog na OS Kamnik.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo