Kopališče Domžale že obratuje

0
6726

Domžalsko kopališče je minulo soboto odprlo svoja vrata. Zavod za šport in rekreacijo Domžale vas vabi, da izkoristite ugodne cene sezonskih vstopnic in prijetno vzdušje ter se na vroče dni osvežite na domžalskem kopališču.

Tudi v letošnji sezoni za vas pripravljajo številne zanimive dogodke, uživali boste lahko v zorbingu na vodi, rekreativnem plavanju, gostinski ponudbi na bazenu, nočnem kopanju, plavalnih tečajih za starejše v sodelovanju s Šolo zdravja, jutranji telovadbi ter drugih različnih animacijskih avanturah.
29. julija pripravljajo tudi pravi športno-tekmovalni in animacijski dan za vse generacije (od najmlajših, študentov, družin, do starejših) v sodelovanju z društvih iz naše občine.
Seveda niso pozabili niti na bralne užitke na kopališču, tudi letos za vas pripravljajo, v sodelovanju s Knjižnico Domžale, bralni kotiček z raznovrstnimi knjigami tako za odrasle kot najmlajše. O novostih in aktivnostih vas bodo sproti obveščali, zato le obiščite našo spletno stran www.sport-domzale.si, kjer za vas že pripravljamo te in druge športne informacije.
Na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale verjamejo, da boste tudi letos s pridom upoštevali kopališki red, da bodo prav vsi kopalci lahko celo sezono uživali.
Sezonske vstopnice lahko že kupite na sedežu Zavoda za šport in rekreacijo Domžale (Kopališka 4), več informacij pa na info@sport-domzale.si in telefonski številki 01/7216862. Kopališče bo vsak dan odprlo vrata ob 10. uri, zaključek kopalnega dne pa bo ob 19. uri, tako kot prejšnja leta.

Nov cenik Kopališča Domžale za sezono 2017 (tudi v priponki spodaj)

Tekst in foto: ZŠRD
Oglasno sporočilo