Šest zadetkov proti Triglavu

0
1521

Domžalska zasedba je na najboljši možen način začela s pisanjem nove zgodbe po končanem reprezentančnem premoru. V Športnem parku Domžale je naše moštvo včeraj gostilo Triglav, z odlično predstavo pa so rumeni s kar šestimi doseženimi zadetki prišli do novih treh točk. Nekaj misli je po tekmi strnil trener Simon Rožman, za katerega je bila to najvišja zmaga na domžalski klopi.

20170909 24 rozman

Najprej bi za prikazano čestital moštvu, ki je pokazalo izjemen odziv po tem premoru. Kot sem poudaril že pred časom, se je po končani evropski poti za nas začela nova zgodba, ki jo gradimo iz zelo trdnih temeljev. Z včerajšnjo zmago sem zelo zadovoljen, prepričan pa sem, da so uživali tudi naši navijači,“ je uvodoma dejal domžalski strateg, ki je tokrat v začetno enajsterico uvrstil tudi povratnika Marka Alvirja. V primerjavi z zadnjo ligaško tekmo je od uvodne minute začel Nermin Hodžić, ki je zamenjal obolelega Amedeja Vetriha, prvič po poškodbi pa je včeraj nastopil še Gaber Dobrovoljc.

Dobro smo začeli tekmo, vseskozi bili aktivnejši, konkretnejši in bolj nevarni. Prikazali smo všečno predstavo in doseči šest zadetkov proti dobro organizirani ekipi nikakor ni majhna stvar. Vseeno menim, da imamo v naši igri še precej rezerv, navsezadnje bomo v nadaljevanje sezone krenili v prenovljeni zasedbi. Me pa zagotovo veseli dejstvo, da igralci dobro izkoriščajo rotacije znotraj naše igre. V moštvu namreč vlada močna in zdrava konkurenca, česar se vsi skupaj dobro zavedajo, to pa jih lahko naredi še močnejše,“ je dodal Rožman.

Novo ligaško tekmo bo domžalska zasedba odigrala v soboto, 16. septembra, ko bo na sporedu lokalni derbi z Olimpijo. Srečanje v Stožicah se bo začelo ob 20.20, nanj pa se Domžalčani podajajo z zelo dobro popotnico: “V postavljanju temeljev imamo še ogromno za postoriti. Že na naslednjem srečanju z Olimpijo moramo v fazi obrambe odpraviti določene napake, predvsem pa bomo morali biti znova odločni v naših namerah. Tekme z Ljubljančani so vedno atraktivne, negotove in polne adrenalina. Glede na njihovo dobro formo, s katero so zasluženo na vrhu lestvice, se jim bomo skušali čim bolje zoperstaviti. Verjamem, da bodo fantje motivirani in da nas čaka nov dober obračun.“

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sead Rosić in Alen Obrez

Oglasno sporočilo