Helios Suns Domžale z novim predsednikom kluba

0
2543

Domžalski košarkarski klub Helios Suns bo v sezono krenil z novim predsednikom. Aleša Klavžarja je na tem položaju zamenjal David Kubala.

V tem tednu je potekal sestanek Upravnega odbora Košarkarskega kluba Domžale, na katerem je prišlo tudi do menjave predsednika kluba. Mesto predsednika UO, in s tem tudi predsednika kluba, je prevzel David Kubala, generalni direktor Skupine Helios. S tem glavni sponzor kluba ohranja večletno tradicijo, da je prvi mož družbe Helios tudi prvi mož kluba, kar govori o velikem pomenu košarke za samo podjetje in celotno družbeno okolje. Dosedanji predsednik, Aleš Klavžar, ostaja član Upravnega odbora kluba.

Ob tem vas vljudno vabimo na uvodno novinarsko konferenco sezone 2017/18, ki bo potekala v torek, 26. septembra, ob 14.00, v sejni sobi Športne dvorane Domžale. Na konferenci boste izvedeli več o klubskih ciljih in aktivnostih v novi sezoni, za medije pa bo, poleg članskega trenerja Jovana Beaderja in nekaterih igralcev, seveda na voljo tudi novi predsednik kluba, David Kubala.

Ob 19. uri istega dne prav tako vljudno vabljeni v Športno dvorano Domžale, kjer bo potekala tudi prva tekma sezone, v pokalu Helios Alpe Adria se bo ekipa Helios Suns pomerila z Levickimi Patrioti iz Slovaške.

Gašper Papež

Oglasno sporočilo