Zveze prijateljev mladine Domžale  v Tednu otroka

0
2160
dav

Povabimo sonce v šolo

Pred tednom otroka se je sestalo vodstvo Zveze prijateljev mladine Domžale in med drugim sprejelo program Tedna otrok, ki je bil letos v znamenju sonca, saj je poslanica Primoža Suhadolčana imela naslov POVABIMO SONCE V ŠOLO.

ZPM Domžale je sprejela pester program, ki so ji ga pomagali uresničiti Knjižnica Domžale ter Kulturni dom Franca Bernika Domžale, tradicionalni sprejem ob Tednu otroka pa je za predstavnike osnovnih šol pripravil tudi župan Toni Dragar. Ob tem pa je treba pohvaliti tudi šole in vrtce, ki so pripravili posebne programe ter z njimi popestrili teden, namenjen vsem našim otrokom.

Prav vse aktivnosti so bile zelo dobro obiskane, pa naj je šlo za kulturne prireditve ali posamezna srečanja, številna pa je bila tudi udeležba na ustvarjalnih delavnicah v Knjižnici Domžale, kjer so otroci v okviru naslova JESEN PRIHAJA, iz različnih jesenskih plodov in drugega materiala ustvarjali različne izdelke. Obiskal pa jih je tudi hrošček.

Tudi letošnji tradicionalni županov sprejem predstavnikov osnovnošolcev ob Tedne otroka  je bil lepo izkoriščena priložnost za pogovor, za predloge in pobude, kako bi  življenje našim mladim naredili še prijetnejše. ZPM je prepričana, da se bo župan Toni Dragar s sodelavci tudi letos potrudil in skušal v praksi uresničiti kar največ na sprejemu danih pobud in predlogov. ZPM Domžale se županu in sodelavcem lepo zahvaljuje, vsem otrokom pa želi, da bi jih v njihovih šolah čim večkrat obiskalo sonce.

Čeprav je šele konec oktobra, se ZPM Domžale že intenzivno pripravlja na aktivnosti v decembru, ko bo spet naredila vse, da bo praznični december lep za vse naše otroke.

V.
Foto: Eva GRUBER

Oglasno sporočilo