Kronika Policijske postaje Kamnik (od 13.11. do 19.11.2017)

0
2515

13.11.2017
PROMETNI PREKRŠEK
Na Korenovi cesti v Kamniku je voznik osebnega avtomobila imel nameščene neveljavne registrske tablice, poleg tega pa je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo začasno zaseženo vozilo in odpeljano v hrambo. Zoper kršitelja je bil podan obdolžilni predlog na Sodišče v Kamniku.

VLOM V TOVORNO VOZILO
Policisti smo bili obveščeni o vlomu v tovorno vozilo v naselju Šmarca. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pristopil do parkiranega vozila in s silo telesa odprl steklo okna na zadnjih vratih ter iz notranjosti odtujil več kosov gradbenega orodja. Lastnika je oškodoval za več tisoč evrov.

14.11.2017
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Policisti so v Kamniku ustavili voznika osebnega avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,72 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Na kraju mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

15.11.2017
TATVINA BLAGAJNE
V trgovini Tuš v Kamniku je neznani mlajši moški, v času odsotnosti prodajalke pristopil do blagajne in odtujil predalnik z denarjem. Nastala materialna škoda 2500 eur. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

16.11.2017
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Na Perovem smo mlajšemu moškemu zasegli rdeč PVC mlinček z neznano zeleno snovjo, za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

17.11.2017
PONAREJEN BANKOVEC
Iz ene izmed bank v Kamniku so nas obvestili o ponarejenem bankovcu za 20 eurov. Sporni bankovec je bil vnovčen v trgovini Tuš in kot dnevni izkupiček prinešen v banko. Tamkajšnja zaposlena je izločila in ga predala policistom.

GLASNA GLASBA V VOLČJEM POTOKU
Policisti smo obravnavali kršitev javnega reda in miru v Volčjem Potoku, kjer se je odvijala zasebna zabava z zelo glasno glasbo. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po ZJRM 8-2.

18.11.2017
TATVINA KOZMETIKE
Policisti smo bili obveščeni o tatvini kozmetike v drogeriji trgovskega centra v Kamniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je storilka med nakupovanjem v žep pospravila tri šminke in odšla mimo blagajne ne da bi jih plačala. Pri dejanju jo je zalotil varnostnik.

19.11.2017
NEZAVAROVAN PES
V naselju Kamnik je pes pritekel z dvorišča stanovanjske hiše in se zapodil v psa mimoidočega sprehajalca. Zoper lastnika nezavarovanega psa sledi uvedba prekrškovnega postopka za kršitev 46.a čl. Zakona o zaščiti živali.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

Oglasno sporočilo