Kronika Policijske postaje Kamnik (od 8.1. do 13.1.2018)

0
2656

08.01.2018
POSKUS VLOMA V GOSTINSKI LOKAL
Na Steletovi ulici v Kamniku je neznanec ponoči poskušal vlomiti v gostinski lokal, vendar je po neuspešnem boju z vhodnimi vrati od dejanja odstopil in kraj zapustil.

09.01.2018
POGREŠANA OSEBA Z OBMOČJA KOMENDE
Policijska postaja je prejela prijavo o pogrešani osebi z območja Komende, zaradi česar so policisti v sodelovanje z različnimi društvi in prostovoljci več dni izvajali iskalne akcije.

10.01.2018
REŠEVANJE ŽENSKE IZ DEROČE REKE
Policijska postaja je prejela obvestilo, da je v Stranjah v deročo reko padla ženska. S pomočjo gasilcev in policistk je bila rešena iz vode oz. Kamniške Bistrice.

10.01.2018
ZASEŽENO VOZILO V ŽEJAH
Policisti so imeli pri kontroli prometa v Žejah v postopku osebo, ki je vozila osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, samo vozilo pa je bilo tudi neregistrirano, na najem pa nameščene druge registrske tablice. Vozilo je bilo zaseženo. Zoper voznika, ki je v preteklosti že večkrat kršil cestno-prometne predpise pa sledi obdolžilni predlog.

11.01.2018
VLOM V GOSTINSKI LOKAL
V Šmarci je storilec preko noči neznanec vlomil v gostinski lokal in odtujil gotovino ter pobegnil v noč.

12.01.2018
PROMETNA NESREČA NA TUNJIŠKI MLAKI
Policisti so obravnavali prometno nesrečo na Tunjiški mlaki v kateri je, k sreči, prišlo samo do materialne škode. Ugotovljeno je bilo, da mlada voznica ni prilagodila hitrosti vožnje razmeram na cesti, zaradi česar je zapeljala z vozišča in se z vozilom prevrnila na streho. Izdan ji je bil plačilni nalog.

12.01.2018
OBOROŽEN ROP V MOSTAH
Na bencinski servis Petrol v Mostah je vstopil oborožen, zamaskirani moški, ki je s silo nad zaposlenim prišel do izkupička oz. gotovine, nato pa zbežal v noč. Opis storilca: moški visok 180-185 cm oblečen v temno trenirko, na glavi je imel temno kapo z izrezom za oči. Policisti opisano osebo še iščemo.

12.01.2018
ZASEG SUMLJIVISH SUBSTANC
V Žejah pri Komendi sta bili dvema osebama zasežene sumljive substance oz. tablete in zeleno rjava snov rastlinskega izvora. Obstaja sum, da gre za prepovedane droge, zaradi česar so bile substance poslane v analizo, po prejemu rezultata pa sledijo ustrezni ukrepi.
Tudi v Kamniku je bila zasežena sumljiva substanca rastlinskega izvora, imetnik te pa je zaradi nedostojnega obnašanja do uradne osebe, dobil še plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

12.01.2018
SPOR V GOSTINSKEM LOKALU
V Kamniku je prišlo v enem od lokalov do spora med dvema osebama, zaradi česar je eden udaril drugega, ta pa o tem obvestil Policijo, medtem pa je kršitelj pobegnil s kraja. Sledi naknadni razgovor s kršiteljem in plačilni nalog.

13.01.2018
PROMETNA NESREČA V KOMENDI
Na Glavarjevi ulici v Komendi je prišlo do prometne nesreče z materialno škodo, zaradi česar so policisti povzročitelju te, izdali plačilni nalog zaradi izsiljevanja prednosti.

13.01.2018
PROMETNA NESREČA V VOLČJEM POTOKU
V Volčjem potoku je prišlo do prometne nesreče z materialno škodo, zaradi česar so policisti povzročiteljici, izdali plačilni nalog zaradi vožnje preblizu desnega robu vozišča.

13.01.2018
POSKUS VLOMA V HIŠO NA KRIŽU
Na Križu je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo, vendar ni uspel ničesar odtujiti in je od dejanja odstopil ter kraj zapustil.

PROMETNA NESREČA NA TUNJIŠKI MLAKI
Policisti so obravnavali prometno nesrečo v Podhruška, v kateri je prišlo tudi do lažjih telesnih poškodb. Ugotovljeno je bilo, da voznica ni prilagodila hitrosti vožnje razmeram na cesti, zaradi česar je zapeljala z vozišča in z vozilom pristala v bližnjem potoku. Za voznico so poskrbeli reševalci, policisti pa ji bodo naknadno izdali plačilni nalog.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglasno sporočilo