Kronika Policijske postaje Kamnik (od 15.1. do 21.1.2018)

0
2390

15.01.2018
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Na območju Mengša so kamniški policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, kateremu je alkotest pokazal 0,91 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

ZASEG VOZILA V KOMENDI
Patrulja Policijske postaje Kamnik je imela na območju Komende ustavila voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja, mu je bilo vozilo zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Sledi obdolžilni predlog.

16.01.2018
PROMETNA NESREČA V VRHPOLJAH
Zaradi prekratke varnostne razdalje med vozili, se je Vrhpoljah zgodila prometna nesreča. Nastala je samo materialna škoda. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

17.01.2018
POSKUS VLOMA V HIŠO
Policisti so obravnavali poskus vloma v hišo na Perovem. Ugotovljeno, da je neznani storilec v večernem času pristopil do hiše in na vzvod skozi okno poskušal vlomiti, pri čemer mu dejanja ni uspelo dokončati. Nastala materialna škoda v višini 300 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

18.01.2018
SPOR MED PARTNERJEMA
Na Cankarjevi cesti v Kamnik je prišlo do spora med partnerjema. Ker je ena izmed oseb drugo žalila in jo fizično napadla, ji je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

19.01.2018
NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
Na policijo je poklicala občanka in povedala, da je na bankomatu Nove Ljubljanske banke na naslovu Glavni trg 10 našla 30 eurov. Lastnika denarja policisti Policijske postaje Kamnik še iščemo.

TATVINA KOMRESORJA
V Črni pri Kamniku so na objektu asfaltne baze odtujil večji kompresor, temno zelene barve v vrednosti okoli 5000 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

20.01.2018
TATVINA TABLIC
Policisti smo bili obveščeni o tatvini reg. tablic. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec preko noči iz parkiranega vozila odtujil obe registrski tablici in lastnika oškodoval za okoli 40 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

21.01.2018
TATVINA IZ HIŠE
Policisti smo bili obveščeni o tatvini iz stanovanjske hiše v Srednji Vasi. Policist je na kraju ugotovil, da je neznani storilec skozi odprta balkonska vrata vstopil v hišo in iz prostora odtujil denar in fotoaparat ter lastnika oškodoval za okoli 550 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo