Zaključek dobrodelnega projekta Calcit Volley

0
1861

Za družino Kordič-Zamljen zbrali 2.470 evrov!

V odbojkarski družini Calcit Volley smo se decembra lotili dobrodelne akcije za pomoč družini Kordič-Zamljen, kamniški družini, ki se je po smrti očeta znašla v socialni stiski. Mama Sabina, sicer pomočnica vzgojiteljice na OŠ Roje – dela z otroci s posebnimi potrebami – je ostala sama z dvema šoloobveznima otrokoma. Nenadna izguba očeta in moža je čustveno pretresla družino, žal pa so posledice občutili tudi finančno. Nika in Aljoša sta oba nadobudna odbojkarja in člana Calcit Volleyja, zato smo čutili, da je prav, da družini priskočimo na pomoč in ji pomagamo lažje vstopiti v novo leto.

V pomoč družini smo izdali koledar prvih ekip Calcit Volleyja. V dobrodelni akciji, ki je prerasla meje Kamnika, saj so z nakupom koledarja pomagali tudi prenekateri prijatelji odbojke širom Slovenije, so številni ljudje dobrega srca z nakupom koledarja ali s prostovoljnimi prispevki po svojih močeh darovali za pomoč družini. V neizmerno veselje nam je, da smo uspeli prodati prav vsak izvod omenjenega koledarja, zbrana sredstva pa smo družini v celoti predali na derbiju ženske odbojke med domačim Calcit Volleyjem in Novo KBM Branikom.

Za družino Kordič-Zamljen smo s skupnimi močmi zbrali kar 2.740 evrov, vrednostni bon pa je družini predal predsednik OK Kamnik, Gregor Hribar. V dobrodelnem projektu nismo bili sami, podprli so ga tudi naši sponzorji. Erik Dobnik, pomočnik direktorja ECE energetske družbe, ki že nekaj sezon stoji ob strani Calcit Volleyju, je družini podaril šestmesečno dobavo elektrike, ki bo mami Sabini odnesla del bremena s hrbta. Hummlova ambasadorka, sicer ekstremna športnica in velika dobrodelnica Beba Ščap, je v imenu uradnega opremljevalca Calcit Volleyja družini predala kose športne opreme za Niko in Aljošo. Akciji se je pridružil tudi fastfood Pod špico, ki je otrokoma podaril mesečni bon za dnevni obrok hrane v lokalu. Posebno darilo je imela srčna domača odbojkarica Tina Grudina, ki je mali Niki velik vzor. Podarila ji je svoj dres, ki bo deklici zagotovo velika motivacija na odbojkarski poti.

Iskrena hvala vsem, ki ste podprli našo akcijo in priskočili na pomoč družini Kordič-Zamljen.

Foto: Klemen Brumec

Calcit Volley

Oglasno sporočilo