Otroška nogometna šola v Dobu z zvrhano mero optimizma!

0
2582
U8 NK Roltek Dob

Naši mali junaki so z veliko zagnanostjo vstopili v spomladanski del letošnje sezone, nekateri se dokazujejo z uspešnimi nastopi na turnirjih, spet drugi pa na tekmovanjih v svojih ligah.

U8: NAŠI NAJMLAJŠI ZELO USPEŠNO NASTOPILI NA TURNIRJU V VIŽMARJIH!

Najmlajša nogometna selekcija #u8 NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Rado Rihtar, je nastopila na turnirju v ljubljanskih Vižmarjih, kjer so poleg domače ekipe NK ARNE TABOR 69 nastopili še Nogometni KLUB Litija – NK Litija, NOGOMETNI KLUB MENGO 28- NK Mengeš in naši mali šampioni.
Varovanci trenerja Rihtarja so na turnirju prikazali lepo nogometno igro in uspešno zastopali ter “branili naše barve” .

U9: SUPER USPEH IN ODLIČNO 2.MESTO NAŠIH “MODRIH LEVČKOV” NA TURNIRJU V RADOMLJAH!

Za nogometno selekcijo u9 NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Denis Mešanovič, je še ena super sobota, tokrat so dosegli izjemen uspeh na turnirju v Radomljah, kjer so z le enim prejetim golom in le enim porazom v finalu(po streljanju 11-m), osvojili odlično 2.mesto na turnirju. V prvi tekmi so s 4:0 ugnali NK Radomlje B, v drugi pa z 2:0 ugnali Nogometni klub Črni graben. Tekma z NK Virtus Kamnik se je končala brez zmagovalca, 0:0, v petem krogu pa so se, po zmagi z z 1:0 nad nogometni klub komenda , uvrstili v polfinale in prav tako z 1:0 ugnali NK Kamnik.
Finale turnirja je ponudil “stara znanca” in “revanšo” 5.kroga tega turnirja.
V finalu so se namreč naši nogometaši srečali z ekipo NK Komenda, ki so jo enkrat že premagali, a je bila tokrat “sreča” na strani Komende.
Po rednem delu finala se je resda tekma končala 1:1, a so bilo v strelski “loteriji” uspešnejši nogometaši Komende ter na koncu zmagali z 2:3. Čestitke našim malim “Modrim” junakom in trenerju Denisu za super uspeh in osvojeno 2.mesto na turnirju!

U10: SNEG SE JE STOPIL, NAŠI MALI JUNAKI TRENIRAJO S POLNO PARO!

U10 NK Roltek Dob in U10 NK Komenda

Naša u10 nogometna selekcija NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Dušan Smolnikar, je »novinec« na nogometnih zelenicah Športnega parka Dob pri Domžalah.

U10 NK ROLTEK DOB in trener DUŠAN SMOLNIKAR

Že v njeni »krstni« sezoni naši nogometaši, ki so vključeni vanjo, letos tekmujejo v Cicibani u10 ligi(skupina B, kjer se »merijo« z vrstniki iz NK Extrem Ribnica, NK Črnuče, NK Litija, ŠD Tian, NK Kamnik, NK Komenda in NK Svoboda Ljubljana. Tekmovanje sicer poteka pod okriljem Mnz Ljubljana. S ponosom lahko dodamo, da se naši fantje že veselijo svojih prvih zmag v svoji ligi. Prav minuli vikend so v Športnem parku Dob visoko ugnali Komendo in sicer s kar 5:0.

U11: DOBLJANI DRAGO »PRODALI KOŽO« OLIMPIJI in USPEŠNO NASTOPILI NA 1. BAZA TURNIRJU!

U11 NK Roltek Dob in trener Matjaž Gasior

Naša u11 nogometna selekcija NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Matjaž Gasior, se je v 11.krogu Mnz Lige Cicibani u11, v Športnem parku Dob pri Domžalah, pomerila z ljubljansko Olimpijo in ji morala čestitati za “tesno” zmago.
Za Dobljane sta se med strelce vpisala Mark Soklič Peterka in Van Prosenik.
So pa naši nogometaši uspešno nastopili tudi na 1.turnirju BAZA, ki ga organizira BAZA, Center športnega življenja in je potekal v najnovejši nogometni super pridobitvi v Ljubljani, športni dvorani BAZA. Na turnirju so poleg naše ekipe sodelovali še ND Ilirija 1911, NK Ivančna Gorica, NK Dolomiti Dobrova, Slovenia, NK Domžale in NK Interblock Ljubljana. Tudi na tem turnirju smo videli veliko lepih potez in golov. Vsakoletni mednarodni nogometni turnir Cordial Cup, ki poteka pri naših “sosedih Mlinarjih” -NK Radomlje in je organiziran na izjemni ter najvišji ravni, tudi letos ni manjkal brez naših nogometašev. Na turnirju se je tako odlično predstavila tudi naša u11 selekcija, ki je tekmovala v skupini A, kjer se je v skupinskem delu merila z ekipami FC Koper, NK Dren-Vrhnika, OFK Sport Team BanjaLuka(BiH) in ND Slovan #Ljubljana.

U13 : MLAJŠI DEČKI V ZIMSKI LIGI DO 3.MESTA!

U13 zimska liga v Radomljah

9 zmag, 1 remi, 2 poraza, 52 doseženih golov(+38 gol razlika) in 28 osvojenih točk ter osvojeno odlično 3.MESTO je izkupiček naše #u13 nogometne selekcije mlajših dečkov NK Roltek DOB v letošnji Zimski ligi, ki vsako leto poteka pri naših “sosedih Mlinarjih” v Radomljah. Fantje so prikazali dober nogomet in trener Sašo Avbelj je nad nogometnimi predstavami svojih nogometašev zelo zadovoljen.
Za 2.mestom v ligi, ki ga je osvojila ekipa NK Proteus Rakek, so za naši fantje zaostali le 2 točki, za zmagovalci lige NK Radomlje (-1) pa le 3 točke.
Čestitke u13-ka za super dosežek in osvojeno 3.mesto!

U15 : STAREJŠI DEČKI V ZIMSKI LIGI TIK POD VRHOM!

U-15 NK Roltek Dob 2017-2018

Prav nič se ne bomo zmotili, če našim nogometašem selekcije #u15 NK Roltek DOB, ki jih vodi trener Žan Cerar, pri trenerskem delu pa mu pomaga Simon Smolnikar, mirno pripišemo naziv podprvaka letošnje ZIMSKE LIGE, ki vsako leto poteka v Radomljah pri naših sosedih NK Radomlje.
Po izjemnem uspehu naših mlajših dečkov(#u13) v Zimski ligi so namreč tudi naši starejši dečki v letošnji Zimski ligi prikazali odličen nogomet in osvojili SUPER 2.MESTO V ligi.
Za 1.mestom v ligi, ki ga je osvojila ekipa NK Bravo, so naši fantje zaostali le 2 točki. V 10 odigranih tekmah so Dobljani 6 krat zmagali, 2 krat remizirali in 2 krat izgubili ter osvojili 20 točk z gol razliko +20. Zabili so 25 golov!
Čestitke Dobljanom za super dosežek in osvojeno 2.mesto!
Omeniti velja seveda tudi, da se je tudi u15 selekcija udeležila mednarodnega turnirja Cordial cup, ki vsako leto poteka v Radomljah. Naši nogometaši, ki jih je na turnirju vodil trener Simon Smolnikar, so tekmovali v skupini D, kjer so se pomerili z ekipami FC Koper 1, NK Britof, NK Svoboda Ljubljana in z gostitelji NK Radomlje.
ter to to tekmovanje končala na 16.mestu.

Še ena, posebna čestitka pa tudi trenerju naše u15 selekcije, Žan Cerar, ki sicer v našem klubu opravlja tudi vlogo pomočnika trenerja članske A ekipe, Nenada Toševskega.
Žan Cerar je namreč pred kratkim uspešno opravil UEFA A LICENCO, s čimer je dokazal, da ne-le naši nogometaši, temveč tudi naši trenerji zelo uspešno nadgrajujejo svoje nogometno znanje.

Sezona »Modrih« iz Doba je VEDNO zmagovita in šampionska, Ponosni smo na vas, mali junaki!

Vsi Za ŠAMPIONčkE iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi na klubski uradni spletni strani www.nkdob.si in na naši Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Foto: G.H., Press NK Roltek Dob

Gregor Horvatič
Stiki z javnostjo Nk Roltek Dob
nkroltekdob@gmail.com

Oglasno sporočilo