TeDni(K) Občine Kamnik (7.5.2018)

1159

Oddelek za gospodarske dejavnosti, gospodarske javne službe in finance

Oddelek za gospodarske javne službe

Obnova vodovoda in ceste na Cesti treh talcev

Izvajalec del, KPK Kamnik d.d., zaključuje z deli na območju Ceste treh talcev, kjer se je saniral vodovod. Sočasno z obnovo vodovoda so se v cesto položile še cevi za optično omrežje in elektro-kabelska kanalizacija. Pregledana je bila prehodnost vseh cevi, na višino nivoja rekonstruiranega vozišča so bili postavljeni pokrovi jaškov. V tem tednu je predvideno polaganje finega asfalta in zaključek del.

Sanacija kanalizacije in vodovoda na Žebljarski poti

Izvajalec del, LAVACO d.o.o., je nadaljeval z deli na Žebljarski poti, kjer se sanirata kanalizacija in vodovod. Sočasno Telekom Slovenije d. d. gradi optično omrežje. Dela potekajo ob popolni zapori ceste. V tem tednu je predvideno nadaljevanje del.

Sanacija kanalizacije in vodovoda na Levstikovi ulici

Izvajalec del, EURO GRAD d.o.o., je nadaljeval z deli na Levstikovi ulici, kjer se sanirata kanalizacija in vodovod. Sočasno Telekom Slovenije d. d. gradi optično omrežje. Dela potekajo ob popolni zapori ceste. V tem tednu je predvideno nadaljevanje del.

Izgradnja kanalizacije v Spodnjih Stranjah

Izvajalec del, Komunalno podjetje Ljubljana d. o. o., je nadaljeval z izgradnjo odpadne kanalizacije v naselju Spodnje Stranje. Dela bodo potekala ob delni zapori regionalne ceste Kamnik – Stahovica, kjer bo promet potekal izmenično enosmerno ter ob popolni zapori ter prekopu lokalne ceste Sp. Stranje – Zg. Stranje, ki bo trajala 30 dni (od petka, 20. 4. 2018 do petka, 1. 6. 2018). V času popolne zapore bo na tem območju urejen obvoz. V tem tednu je predvideno nadaljevanje del.

Sanacija odpadne in padavinske kanalizacije na Palovški cesti

Izvajalec del bo HIDROTEHNIK d. d., dela pa se bodo izvajala ob popolni zapori ceste. Z deli se bo pričelo v ponedeljek, 7. maja 2018, med okoliške prebivalce je bilo poslano pisno obvestilo z natančnejšimi informacijami.

Oglasno sporočilo