Kronika Policijske postaje Kamnik od 18.6. do 25.6.2018

0
3117

18. 6. 2018
TATVINA REG. TABLIC
Neznanec je na Prečni ulici v Kamniku izvršil tatvino prednje registrske tablice. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA III. KATEGORIJE
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na kamniški obvoznici z udeležbo osebnega avtomobila in motorista, ki je bil poškodovan. Motorist je bil zaradi hudih poškodb z vozilom ZD Kamnik odpeljan na UB KC Ljubljana. Postopek prevzeli policisti prometne policije iz Ljubljane.

TATVINA KOLESA
Neznanec je na Jeranovi ulici v Šmarci izvršil tatvino moškega kolesa. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

19. 6. 2018
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Obveščeni smo bili o prometni nesreči s pobegom na parkirišču Korenova cesta št. 5, UE Kamnik. Policisti so povzročitelja nesreče izsledili in mu za prekršek izdali plačilni nalog.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
Na območju Mekinj je prišlo do spora med sprehajalcema. Zaradi kršitve javnega reda in miru je bil eden izmed njih oglobljen.

PROMETNA NESTREČA III. KATEGORIJE S POBEGOM
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom v kateri je udeležen pešec – otroka v naselju Voljči potok. Postopek prevzeli policisti prometne policije iz Ljubljane.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Obveščeni smo bili o prometni nesreči s pobegom na parkirišču Eurospina. Policisti še zbirajo obvestila.

20. 6. 2018
PRIJET STORILEC KAZNIVEGA DEJANJA
Policisti so imeli v postopku osebo, kateri so zasegli PVC vrečko z več ALU zavitki sum prepovedane droge (heroina). Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE
Policisti so obravnavali prometno nesrečo na kamniški obvoznici zaradi neprilagojene hitrosti. Brez poškodb in alkohola. Policistu so povzročitelju izdali plačilni nalog.

TATVINA REG. TABLIC
Neznanec je na Fužinah v Kamniku izvršil tatvino prednje registrske tablice. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

21. 06. 2018
TATVINA KOLESA
Neznanec je pred OŠ Frana Albrehta izvršil tatvino kolesa. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA KOLESA
Neznanec je na Glavnem trgu izvršil tatvino kolesa. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE
Policisti so obravnavali prometno nesrečo na Ljubljanski cesti v Kamniku zaradi prekratke varnostne razdalje. Brez poškodb in alkohola. Policistu so povzročitelju izdali plačilni nalog.

22. 6. 2018
VLOM V PARKOMAT PRI SPARU
Neznanec je vlomil v parkomat pri trgovini pri Sparu iz katerega je odtujil denar. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA DENARJA NA AVTOBUSU
Neznanec je na avtobusu relacija Markovo Nevlje izvršil tatvino denarnice. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL
Neznanec je poskušal vlomiti v osebni avtomobil na Podgorski poti v Kamniku. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

24. 6. 2018
GLASNA GLASBA
Policisti so na območju Kamnika obravnavali intervencijo zaradi glasne glasbe. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

25. 6. 2018
PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE
Policisti so obravnavali prometno nesrečo v Stranjah, zaradi prekratke varnostne razdalje. Brez poškodb in alkohola. Policistu so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo