Remi na prvi domači tekmi

0
1747
Včeraj so v Športnem parku Radomlje rumeni bojevniki odigrali prvo domačo prvenstveno tekmo v tej sezoni. Pomerili so se proti ekipi nogometnega kluba Krka, srečanje pa se je končalo brez zmagovalca, z izidom 1:1. Naši fantje so tudi na tem srečanju prikazali odlično igro ter v drugem polčasu prišli tudi do vodstva, vseeno pa je bila na koncu ponovno usodna prekinitev, po kateri so Dolenjci uspeli izenačiti.

Bašić je od prve minute v igro poslal Adama, Halilovića, Jazbeca, Mornarja, Jakovljevića, Trdina, Cerarja, Primca, Kondića, Pergerja in Hajrića. Rumeni bojevniki so od prve minute prevzeli pobudo na igrišču in si začeli ustvarjati priložnosti. Žal pa so bili v zaključku akcij malo premalo zbrani, tako, da se je prvi polčas končal z izidom 0:0. V drugem polčasu so gledalci spremljali podobno tekmo. Naši fantje so bili še vedno boljši nasprotnik ter po zadetku Hajrića tudi povedli. Tudi po zadetku so si naši fantje še naprej ustvarjali priložnosti, žal pa so zadeli gostje. Po prekinitvi se je žoga srečno odbila do gostujočih igralcev, ki so uspeli izenačiti izid na 1:1. Kljub temu, da so imeli rumeni bojevniki še nekaj lepih priložnosti za dosego zadetka, se izid do konca tekme ni več spremenil. Naši fantje imajo novo priložnost za zmago že prihodnjo nedeljo, ko se odpravljajo na gostovanje k ekipi nogometnega kluba Ilirija.

NK KALCER RADOMLJE : NK KRKA 1:1 (0:0)

Adam, Jakovljević, Mornar, Jazbec, Halilović, Trdin (Jošt), Cerar, Primc, Perger (Nuhanović), Kondić (Veselaj) in Hajrić.

Oglasno sporočilo