Nesrečen poraz proti Sežani

0
1701

Včeraj so se rumeni bojevniki odpravili na gostovanje na Primorsko, kjer so se na stadionu Rajka Štolfa pomerili z ekipo nogometnega kluba Sežana.

Naši fantje so na prejšnjih tekmah prikazali dobro igro, zmage pa jim žal še ni uspelo doseči. Tudi včeraj so morali priznati poraz nasprotniku, ki je zadel z veliko mero sreče, saj se je žoga nesrečno odbila od naših igralcev in končala za vrati Davida Adama.

V prvem polčasu, so gledalci lahko spremljali zanimivo igro, ki je v večini potekala med obema kazenskima prostoroma. Obe ekipi sta si ustvarili nekaj priložnosti, nobena žoga pa ni končala za hrbtom enega ali drugega vratarja. V prvem polčasu velja  omeniti še poškodbo Sandija Nuhanovića, ki ga je v igri zamenjal Gal Primc. V drugem polčasu sta ekipi nadaljevali s podobno igro, naši fantje pa so nekajkrat nevarno ogrozili vrata nasprotnika. Najprej je prečko zatresel Adel Halilović, kmalu zatem pa je imel iz prostega strela lepo priložnost še Igor Kondić. Kar ni uspelo rumenim bojevnikom, pa je malo zatem uspelo domačinom. Po strelu z razdalje se je žoga nesrečno odbila od naših igralcev, pri tem spremenila smer in končala za hrbtom Adama. Naši fantje so do konca srečanja vršili pritisk na domača vrata, ob tem pa zapravili še nekaj priložnosti. Najlepša se je ponudila Galu Primcu, ki pa je meril preko vrat. To je bil drugi poraz Mlinarjev v tej sezoni. Priložnost za prvo zmago bo že v soboto, ko se bodo naši fantje na domačem igrišču pomerili z ekipo Jadrana iz Dekanov. Na prihajajočem srečanju jim želimo obilo športne sreče.

NK TABOR SEŽANA : NK KALCER RADOMLJE 1:0 (0:0)

Adam, Jakovljević, Mornar, Jazbec, Halilović, Trdin, Cerar, Nuhanović (Primc), Kondić (Gomara), Ahačič (Veselaj) in Hajrić.

NK Kalcer Radomlje

Oglasno sporočilo