Kronika Policijske postaje Kamnik od 27.8. do 1.9.2018

0
2668

27. 8. 2018
TATVINA TORBICE Z VSEBINO
V Kamniku je neznani storilec iz prtljažnega dela odklenjenega avtomobila odtujil žensko torbico, v kateri je imela oškodovanka denarnico z vsebino in mobilni telefon. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policistki sta v Kamniku mlajši osebi zasegli ročno zvito cigareto z neznano zeleno-rjavo posušeno snovjo, rastlinskega izvora. Zaradi suma, da gre za prepovedano drogo za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

28. 8. 2018
PROMETNA NESREČA V MOSTAH
V naselju Moste smo obravnavali prometno nesrečo. Vzrok za nesrečo je bilo izsiljevanja prednosti v križišču. Voznici povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

29. 8. 2018
TATVINA ARTIKLOV V MULLERJU
Policisti so bili obveščeni o tatvini parfumov v trgovini Müller. Ugotovljeno, da sta neznani moški in ženska izvršila tatvino dveh parfumov v vrednosti 203,98 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG VOZILA
V Komendi smo ustavili voznika osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo omenjeno vozilo začasno zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

TATVINA PLINA IZ KLIMATSKE NAPRAVE
Policisti so bili obveščeni o tatvini plina iz klimatske naprave na območju Kamnika. Ugotovljeno, da je neznani storilec iz klimatske naprave odtujil 16 kg plina v vrednosti 1000 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v popoldanskem času na Križkem bajerju v postopku dve osebi, ki so jima zasegli PVC-alu zavitek z neznano zeleno posušeno snovjo, rastlinskega izvora. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

30. 8. 2018
PROMETNA NESREČA Z LAHKIMI TELESNIMI POŠKODBAMI
V naselju Stranje so policisti obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice v križišču. Voznica osebnega avtomobila je izsilila prednost vozniku kolesa. Voznici je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA KROŽNE ŽAGE
Policisti so bili obveščeni o tatvini krožne žage na gradbišču v naselju Perovo. Ugotovljeno, da je neznani storilec iz gradbišča v popoldanskem času izvršil tatvino krožne žage vrednosti 700 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

31. 8. 2018
TATVINA REGISTRSKE TABLICA
Ugotovljeno, da je neznani storilec v Kamniku s parkiranega osebnega avtomobila odtujil obe registrski tablici v vrednosti 40 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA GOLF PALICE V ARBORETUM GOLF
Policisti so bili obveščeni o tatvini golf palice na golf igrišču Arboretum. Neznanec je tako v popoldanskem času na igrišču golfa odtujil palico za igranje golfa v vrednosti 200 evrov.

POŽAR NA STANOVANJSKI HIŠI
Policisti so bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši na območju Kamnika. Požar so pogasili gasilci PGD Kamnik in Nevlje. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
V Kamniku je prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi neprilagojene hitrosti. NN voznik štirikolesnika je trčil v vozilo pred seboj in nato s kraja nesreče odpeljal ne da bi udeležencu nudil svojih podatkov. S strani policistov je bil izsleden, zaradi kršitev pa mu je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

INTERVENCIJA NA JAVNEM KRAJU
Policisti so na javnem kraju obravnavali intervencijo, kjer je občanka brez razloga vpila in žalila druge osebe na javnem kraju. Po zbranih obvestilih je bil kršiteljici izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru

INTERVENCIJA NA JAVNEM KRAJU
Zaradi glasne glasbe sta se pri enem izmed trgovskih centrov v Kamniku sprli dve osebi. Po opravljenih pogovorih je bil kršiteljici izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

1. 9. 2018
PROMETNA NESREČA Z LAHKIMI TELESNIMI POŠKODBAMI
Policisti so v naselju Laniše obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti. Voznik je z vozilom zapeljal v potok in se prevrnil na streho. Vozniku je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA Z LAHKIMI TELESNIMI POŠKODBAMI
Policisti so v naselju Podhruška obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti. Voznik je z vozilom trčil v betonski zid. Prometno nesrečo obravnavali policisti prometne policije iz Ljubljane. Vozniku je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo