Dejan Lazarević se vrača v Domžale!

0
2416

Dejan Lazarević, dobrodošel doma! V nadaljevanje sezone se podajamo z novo močjo in zelo znanim obrazom, čigar kariera se je začela prav v Domžalah. 28-letni nogometaš, ki bo zaostril konkurenco na krilnih položajih, bo rumeni dres nosil vsaj do maja 2020.

“Vračam se zelo motiviran in željan trdega dela ter igre. V trenutku, ko je moj primarni cilj vrnitev v pravi tekmovalni ritem, sem se odločil, da so Domžale najboljša možna sredina. Odločitev ni bila težka, navsezadnje sem klub vseskozi spremljal in zanj stiskal pesti. Vem, da pod vodstvom trenerja Simona Rožmana igra odličen nogomet, ki mi je pisan na kožo, kar je bil še dodaten razlog za mojo odločitev. Vem, da lahko z njegovimi usmeritvami in v okolju, ki ga odlično poznam, hitro napredujem. Komaj že čakam, da bom spet nosil rumeni dres in se boril za klub, za katerega navijam že od malih nog. Zelo sem vesel, da sem spet doma,“ zadovoljstva ob vrnitvi v Domžale ni skrival hitronogi Lazarević, ki je prve nogometne korake naredil prav v Mladinskem nogometnem centru našega kluba.

Njegov potencial je nato v času kadetskega staža opazila italijanska Genova, kjer se je z dobrimi predstavami v mladinski zasedbi prebil vse do članskega moštva. Na Apeninskem polotoku je kasneje nastopal še za Torino, Padovo, Modeno, Chievo in Sassuolo. V Serie A in Serie B je skupno vknjižil 130 nastopov in dosegel osem zadetkov ter dodal sedemnajst asistenc. Sledila je selitev v Turčijo, kjer je bil član ekip Antalyaspor in Karabükspor. Njegova zadnja sredina je bil poljski prvoligaš Jagiellonia, v prihodnje pa bo tako znova nosil dres matičnega kluba.

“Dejan je otrok našega kluba, ki je že zelo zgodaj odšel v tujino. Zelo smo veseli, da nam je uspelo skleniti dogovor, na podlagi katerega se vrača v matično sredino. Njegova kakovost je nesporna in dobro znana, hkrati pričakujemo, da bo v naše moštvo vnesel dodatno hitrost in nepredvidljivost. Je v najboljših nogometnih letih, ima tudi bogate mednarodne izkušnje, ki jih bo lahko s pridom prenašal na naše mlajše nogometaše,“ je povratnika v rumeno družino, ki bo na dresu nosil številko 77, pozdravil športni direktor
Matej Oražem.

Besedilo in foto: Alen Obrez

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here