5. tek na Limbarsko goro: Zmagovalci so bili vsi, tekači in organizatorji

0
1848

Na čudoviti, s soncem obsijani gori se je 16.10. uspešno zaključil že 5. tek na Limbarsko goro, ki ga organizira domače društvo DK Limbarska gora.
Prizadevni člani so ponovno poželi veliko čestitk in pohval za res zanimivo in malo drugačno progo, ki poteka preko travnikov in skozi gozdove, ter za dobro organizacijo in prijaznost. Na napakah pa se sproti tudi učijo in vsako leto kaj izboljšajo. Upajo, da bo dovolj motivacije in pozitivne spodbude, da bodo pri tem projektu vztrajali še naprej, tekmovalci so namreč z navdušenjem izrazili željo, da si tega želijo.
Letos se je teka udeležilo 48 tekmovalcev iz različnih krajev Slovenije. Najhitreje je dobrih 5 km proge s 395 m višinske razlike pretekel Vid Senica, Moravče, v svojih kategorijah pa so zmagali še Gregor Mlakar, Kamnik, Manca Slabanja, Selo pri Ihanu in Ivica Žlogar, Ljubljana. Najstarejši tekač je bil 62 letni Anton Knavs, Domžale, najmlajša dva pa 8 in 10 letna bratca Drejc in Ožbej Malus, Komenda.
Organizatorji se zahvaljujejo vsem pogumnim udeležencem, super navijačem, sponzorjem in donatorjem ter vsem drugim, ki so pomagali in sodelovali pri tem projektu.

Francka Toman

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here