Rumeni bojevniki s prekrasno predstavo do zmage

0
1203

Rumeni bojevniki so danes gostovali v Rogaški Slatini in s prekrasno predstavo slavili zmago z izidom 0:5. Tri zadetke je dosegel Anel Hajrić, dva pa je dodal izvrstni Luka Cerar. Naši fantje tako ostajajo neporaženi na zadnjih dvanajstih tekmah, ob tem pa so zabeležili kar enajst zmag.

Na razmočenem igrišču v Rogaški Slatini so naši fantje takoj prevzeli pobudo in si že v uvodnih minutah priigrali nekaj izjemnih priložnosti. Prvo je izkoristil kapetan Luka Cerar, ki je uspešno izkoristil najstrožjo kazen. Le nekaj minut za tem pa je bil rezultat že 0:3. V razmiku šestih minut je dvakrat udaril najboljši strelec druge slovenske nogometne lige – Anel Hajrić. Nič proti tri je bil tudi končni rezultat prvega polčasa. V drugem polčasu je Nermin Bašić opravil nekaj zamenjav, kar pa ni vplivalo na igro naših fantov. V 59. minuti je bil Luka Cerar prehiter za domačo obrambo in povišal rezultat na 0:4. V samem zaključku tekme so igralci Rogaške storili še en prekršek v kazenskem prostoru, tokrat je bil za njih prehiter odlični Matias Gomara. K žogi je pristopil Anel Hajrić in zadel še svoj tretji zadetek na tekmi, ki se je končala z zmago naših šampionov 0:5. Današnja odlična predstava je prav gotovo odlična popotnica za sobotno srečanje, ko v Športni park Radomlje prihaja ekipa Doba.

NK ROGAŠKA : NK KALCER RADOMLJE 0:5 (0:3)

Adam, Jakovlevjić (Poglajen), Mornar, Jazbec, Halilović, Trdin (Kimovec), Cerar (Nuhanović), Primc, Demirči, Gomara, Hajrić.

Oglasno sporočilo