Tri zgodbe, trije novi voditelji na radiu Hit: preklopite!

0
2968

Najti dobrega in karizmatičnega radijskega voditelja, ni lahko. A na radiu Hit jim je uspelo, predstavljamo tri izjemne nove radijce, ki vam bodo polepšali jutro in popoldne. Vsak dan! Spoznajte jih in preklopite na frekvence radia Hit!

Aida je nova. Čisto sveža. Živahna, energična študentka, ki dela magisterij iz smeri Medijske študije in popularna kultura, je zagotovo tista, ki vam bo zlezla pod kožo čisto vsako jutro. Njeno zgodbo je najprej krojila televizija, a zdaj, ko je sedla v radijski studio, pravi, da se ne bo več ločila od mikrofona. Pridružite se Aidi in Jaku vsako jutro od 6h do 10h!

Jaka Peterka že nekaj časa kroji jutra poslušalcev radia Hit v Hitovi Budilki. S svojim svežim, mladostnim  in včasih tudi malce »odbitim« pristopom (barva njegove obutve skoraj nikoli ni enaka J) poskrbi, da se vaš dan začne prijetno, neobremenjeno in predvsem z dobro glasbo za vse generacije. Zdaj še toliko bolj, saj mu od oktobra naprej dela družbo Aida. Domžalčan, tudi vokalist skupine Imset, ki že uspešno zaseda slovenske odre, ljubi tudi tatuje. Jaka vam dela družbo na frekvencah radia Hit vsako jutro od 6h do 10h.

Rudi je v resnici Rudolf. In še Heinrich. Tudi Rudi je nov na radiu Hit, spremlja vas na poti domov iz službe. Odbit, kot je, ne more biti niti minute pri miru in niti sekunde tiho. Zato smo ga morali še posebej pripraviti na popoldansko delo, kjer je vsem poslušalcem bistvo dobra glasba in pametne informacije. Rudi je zabaven in živahen, zelo rad se pogovarja s poslušalci ali kliče naključne ljudi ter se malce pozabava z njimi. Ja, Rudi je tisti, ki zna polepšati dan! Vam ga popestri vsak dan od 14h do 18h. Seveda na frekvencah radia Hit. Bodite z nami!

PR Radio Hit

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here