Izjemno, 16 let zaporedoma pokalni zmagovalci

0
2196

Predstavniki domžalskega Karate-Do kluba Atom, s Senseiem Kokaljem 6.Dan Renshi, blesteli na tretjem SKIF Slo. pokalnem turnirju v letu, ki se poslavlja. Izjemna Karin Podboršek s štirimi zlatimi odličji, Andrej Neškoski, prav tako štirikrat prvi, Timotej Mršič, drugo, tretje in dvakrat četrto mesto. Vsi mladinci, ki so borili tudi v članskih kategorijah. Z odličji tudi, Eva Dormiš, Špela Dragar, Breda Hrovatin, Tjaša Maselj, Liam Letić, Žana Šklander, Jakob Šernek, Roman Dormiš in Blaž Dragar četrti mesti. V ekipnih bojih so atomovci dosegli tri druga mesta.

26. Karate-Do pokalni turnir Tromeja, Kuzma:
1. Karate-Do Klub Atom Domžale
2. Karate Klub Tromejnik Kuzma
3. Karate-Do Klub Funacoshi Gichin Ljubljana

V mrzlem decembrskem jutru, 15. 12. 2018, se je na Tromeji, bolj natančno v Kuzmi, odvil tretji pokalni Karate turnir, SKIF Zveze Slovenije, 26. Pokalni turnir Tromeja – Kuzma. Zadnjega turnirja v letu, ki bo v nekaj dneh pomahal v slovo in postal zgodovina, so se udeležili slovenski, avstrijski in madžarski predstavniki. Največ uspeha so imeli predstavniki, Karate-Do Kluba Atom Domžale, domačini, Karate klub Tromejnik Kuzma in Karate-Do Klub Funacoshi Gichin Ljubljana.

Pokal SKIF Slovenije za leto 2018
1. Karate-Do klub Atom Domžale, ( 16x zaporedoma ).
2. Karate Klub Tromejnik Kuzma,
3. Shotokan Karate Do klub Š.D. Ruše.

1. janurja 2019, ob 12.00 uri, vabljeni vsi karateisti in karateistke ne glede na leta stil, spol ali stopnjo znanja, na tradicionalni Karate-Do trening na prostem v vsakem vremenu. Kamniška Bistrica 1. 1. Ob 12.00 uri. Vabljeni na sveži zrak. Oss!

Karate-Do Klub Atom Domžale, Sensei Lovrenc Kokalj

Zenmedia

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here