Kronika Policijske postaje Kamnik za obdobje od 23. 12. 2018 do 5. 1. 2019

0
2193

31. 12. 2018
POŠKODOVANJE VOZILA
Policisti so v Kamniku obravnavali poškodovanje vozila, in sicer je neznani storilec preko noči z neznanim primernim predmetom v vozilo naredil več lukenj različnih dimenzij in povzročil veliko materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

ZAPARKIRANJE DOVOZA DO ST. HIŠE
Občanka nas je obvestila, da je zaparkiran dovoz do dveh stanovanjskih hiš v Dragomlju. Policist je kršitelju na kraju izdal plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

01.01.2019
TATVINA REGISTRSKE TABLICE
Neznanec je na Ulici Matije Blejca izvršil tatvino registrske tablice. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

02.01.2019
TATVINA IZ VOZILA
Iz odklenjenega avtomobila Opel, Corsa je neznani storilec odtujil 7 kuvert z vrednostnimi boni, zavarovalno polico, zeleno karto ter 140 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ALKOHOLIZIRANA VOZNICA
Policista sta imela na območju Kamnika v postopku voznico osebnega avtomobila, katera je kazala očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar ji je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznica 0.60 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

03.01.2019
PONAREJEN BANKOVEC
Policisti smo bili s strani poslovodje NLB banke obveščeni o ponarejenem bankovcu za 50 evrov, ki je bil izsleden pri štetju dnevnega izkupička. Po opravljeni analizi sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v večernem času v Šmarci v postopku osebo, ki so ji na podlagi 52.člena ZNPPol in proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli smolnato snov rjave barve – sum, da gre za prepovedano drogo – heroin. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden hitri postopek.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
V Kamniku smo ravno tako eni osebi zasegli dva alu zavitka z neznano belo prašnato snovjo, sum, da gre za prepovedano drogo – kokain. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden hitri postopek.

04.01.2019
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Na območju Kamnika je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.58 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
Obravnavali smo vlom v stanovanjsko hišo v Mostah pri Komendi. Neznani storilec je na vzvod in z razbijanjem stekla na pritličnem oknu vlomil v stanovanjsko hišo, tam poizkušal onesposobiti alarmno napravo, katera se je sprožila, nato pregledal prostore in odtujil denar in mobilni telefon. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

05.01.2019
VLOM V TOČILNICO MALI GRAD
Neznani storilec je preko noči na vzvod vlomil skozi vhodna vrata lokala v točilnico Mali grad v Kamniku. Po vlomu je vstopil v notranjost in odtujil sef z menjalnim denarjem. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here