Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 14. 1. do 19. 1. 2019

0
2142

14. 1. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V PRESERJAH PRI RADOMLJAH
Policisti PP Domžale so v Preserjah pri Radomljah imeli v postopku voznika neregistriranega osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu pa je imel nameščeni reg. tablici kateri ne pripadata vozilu. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Reg. tablici kateri ne pripadata vozilu so policisti Zasegli in jih bodo poslali na pristojno UE, zoper voznika pa bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

14. 1. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE NA VIRU
Policisti PP Domžale so imeli na Viru v postopku mladoletnega kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. O postopku z mladoletnim je bila obveščena njegova zakonita zastopnica. Policisti bodo zoper kršitelja podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

14. 1. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

15. 1. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V LUKOVICI
Policisti PP Domžale so v Lukovici imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

15. 1. 2019
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V ŽIČAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Žičah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem, na vzvod, skozi okno kabineta, prišel v notranjost stanovanjske hiše, katero je pregledal in iz nje odtujil nakit in bančne kartice. Z opisanim je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 1.900 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 1. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V ZABORŠTU
Policisti PP Domžale so v Zaborštu imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu pa je imel nameščeni odtujeni reg. tablici. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo, prav tako so policisti vozniku zasegli odtujeni reg. tablici, kateri bodo poslali na pristojno UE. Zoper voznika bodo
policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče, v zvezi zasega odtujenih reg. tablic pa policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo po le teh zoper voznika podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče.

16. 1. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE V RADOMLJAH
Policisti PP Domžale so imeli v Radomljah v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

17.1.2019
TATVINA DENARNICE NA VIRU PRI DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini denarnice v prodajalni na Viru pri Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v samopostrežni prodajalni iz odklenjene garderobe osebja odtujil žensko denarnico z vsebino. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo
z zbiranjem obvestil.

17. 1. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA NA PŠATI
Policisti PP Domžale so imeli v Pšati v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,70 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ki ga bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

18. 1. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE V DOMŽALAH IN TRZINU
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah in Trzinu v postopku kršitelja, katerima so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

18. 1. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V MORAVČAH
Policisti PP Domžale so imeli v Moravčah v postopku voznika neregistriranega osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Na vozilu sta bili nameščeni registrski tablici, ki vozilu ne pripadata. Zaradi navedenega je bilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Prav tako sta bili odvzeti registrski tablici, ki bosta poslani na pristojno Upravno enoto. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

19. 1. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah, na različnih lokacijah, v postopku dva kršitelja, katerima so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

19. 1. 2019
VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA V ČASU VELJAVNEGA UKREPA ZAČASNI
ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Policisti PP Domžale so imeli v Spodnjih Jaršah v postopku voznico, ki je vozila osebno vozilo pod vplivom alkohola in v času veljavnega ukrepa – začasni odvzem vozniškega dovoljenja, zaradi česar ji je bilo vozilo na podlagi 23. čl. ZPrCP zaseženo, ter s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznico bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd.) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here