Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 21. 1. do 27. 1. 2019

0
1487

21. 1. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V LUKOVICI
Policisti PP Domžale so v Lukovici imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

21. 1. 2019
PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE IN ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v naselju Domžale. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti v križišču, trčil v nasproti vozeče vozilo. Povzročitelj prometne nesreče je vozil vozilo pod vplivom alkohola 0,65 mg/l, zaradi česar so mu policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje in ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

22. 1. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so v Domžalah imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (0,43 mg/l). Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

22. 1. 2019
VLOM V PISARNO V ZDRAVSTVENEM DOMU V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v eno izmed pisarn v ZD Domžale. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod skozi vrata vlomil v pisarno. V notranjosti je na isti način vlomil v dva predala mize, vendar iz notranjosti ni ničesar odnesel. Z dejanjem je povzročil za okoli 1.000 EUR materialne škode. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

23. 1. 2019
TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini osebnega avtomobila v Domžalah in sicer je neznani storilec na parkirišču odtujil tam parkiran osebni avtomobil VW, Golf, črne barve, letnik 2007. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 6.000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

23. 1. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti PP Domžale so imeli v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

23. 1. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so v Domžalah imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

24. 1. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega
avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,83 mg/l).
Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje katerega
bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

25. 1. 2019
VLOM V CVETLIČARNO NA VIRU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v cvetličarno na Viru. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod odprl vhodna vrata cvetličarne, katere notranjost je pregledal in iz nje odtujil denar, sveče in vžigalnike. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnico oškodoval za okoli 68 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo
z zbiranjem obvestil.

25. 1. 2019
VLOM V FRIZERSKI SALON V PRESERJAH PRI RADOMLJAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v frizerski salon v Preserjah pri Radomljah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem razbil steklo na vhodnih vratih frizerskega salona in na navedeni način prišel v njegovo notranjost. Notranjost je pregledal in iz nje odtujil denar in frizerske pripomočke. Z opisanim dejanjem je neznani
storilec lastnico oškodoval za okoli 2.000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

25. 1. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V RUDNIKU PRI MORAVČAH
Policisti PP Domžale so imeli v Rudniku pri Moravčah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,87 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

25. 1. 2019
ZASEGI PREPOVEDANE DROGE
Policisti PP Domžale so imeli v postopku tri kršitelje, katerim so v
postopkih zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper
dva kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu. Zoper enega od
kršiteljev, kateri je bil mladoleten, pa bodo podali obdolžilni predlog na
pristojno sodišče.

26. 1. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V RADOMLJAH
Policisti PP Domžale so imeli v Radomljah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,62 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

26. 1. 2019
TATVINA TOVORNE PRIKOLICE V TOPOLAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini tovorne prikolice v Topolah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz parkirišča odtujil tam parkirano tovorno prikolico znamke Pongratz, s sivo cerado in nameščeno reg. Tablico. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 450 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem
obvestil.

27. 1. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V MENGŠU
Policisti PP Domžale so imeli v Mengšu v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,73 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

27. 1. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so v Domžalah imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

27. 1. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V KRTINI
Policisti PP Domžale so imeli v Krtini v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,77 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov
pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo