Predsednik Društva GRS Kamnik Srečo Podbevšek prejemnik bronastega znaka Civilne zaščite

0
1940

Včeraj je v Športni dvorani Kočevje potekala osrednja regijska prireditev ob dnevu Civilne zaščite. Ob tej priložnosti se zahvalimo tistim reševalcem, organizatorjem in izvajalcem, ki so v preteklem letu učinkovito opravili naloge zaščite in reševanja med naravnimi in drugimi nesrečami. Med dobitniki pa je bronasti znak Civilne zaščite za strokovno in požrtvovalno delo prejel predsednik Društva GRS Kamnik Srečo Podbevšek.  

Župan Občine Kočevje dr. Vladimir Prebilič se je ob tej priložnosti vsem zahvalil za požrtvovalno delo, ki so ga nesebično opravili v preteklem letu, ter jim zaželel še veliko nadaljnjih uspehov na področju prostovoljstva.

Slavnostni govornik, generalni direktor Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje Darko But pa je poudaril pomembnost učinkovitega odziva sistema zaščite in reševanja v Republiki Sloveniji. Vsem prejemnikom priznanj se je iskreno zahvalil za njihovo predanost in poslanstvo, ki ga opravljajo v okviru Civilne zaščite, ter jim tudi on zaželel nadaljnjih uspehov na tem področju.

V počastitev praznika Civilne zaščite so bila z zahvalo vsem, ki so s svojimi dejanji že prispevali k uresničevanju ciljev preprečevanja, pripravljenosti, reševanja in pomoči ter z odstranjevanjem posledic naravnih nesreč, podeljena priznanja. Med dobitniki so vsako leto tudi posamezniki in organizacije iz občine Kamnik, letošnje leto pa je, kot rečeno, bronasti znak Civilne zaščite za strokovno in požrtvovalno delo prejel predsednik Društva GRS Kamnik Srečo Podbevšek.

Vir: Občina Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here