Občni zbor Društva Šola zdravja v Domžalah.

0
1749

Na lep sončen petek, 22. marca, so člani društva Oranžnih znova preplavili Domžale. Za začetek srečanja in dobro voljo je poskrbel pevski zbor  DŠZ iz Krškega.
Občnega zbora v Hali Komunalnega centra Domžale so se udeležili tudi povabljeni častni govorci – Toni Dragar, župan Domžal, mag. Janez Sodržnik iz Olimpijskega komiteja Slovenije, prof.dr. Franc Strle z Medicinske fakultete in Dejan Crnek iz Športne unije Slovenije. Društvo je znova podelilo priznanja najbolj zaslužnim članicam, ki so s svojim prizadevnim delovanjem zaslužne za širjenje društva in usposabljanje novih skupin. Častni član društva je postal Nikolaj Grishin, ki je tudi postavil temelje vadbi 1000 gibov. Po zaključku formalnega dela srečanja na katerem so bili predstavljena poročila za lansko leto 2018 in tudi smernice za letošnje leto, so se gostje razkropili po mestnem centru. Nekateri so odšli na pohod ob Kamniški Bistrici, drugi pa na voden ogled po Domžalah (v Slamnikarski muzej in Menačn’kovo domačijo).

Letos se je zbora udeležilo rekordno število članov, skoraj tisoč jih je prišlo iz različnih koncev Slovenije, domačini iz Domžal in okolice so jih dočakali in poskrbeli za organiziran sprejem in pogostitev.  Za zaključek srečanja in kulturni utrip so poskrbeli komedijanti iz City teatra s predstavo Profesor Kuzma mlajši.

M. Šegina

Oglasno sporočilo