Kronika policijske postaje Kamnik (od 15.4. do 22.4.2019)

0
1784

15.04.2019
TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Na območju Drnovega je neznani storilec iz parkiranega priklopnega vozila odtujil obe registrski tablici in oškodoval podjetje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
Občanka se je zglasila na policijsko postajo in prinesla denar, katerega je našla 15.04.2019 okoli 14.45 uri na bankomatu na Usnjarski pri trgovini Spar. Napisan zapisnik o najdenih stvareh, občan-ka, kateri je pozabil denar pa se lahko zglasi na policijski postaji in denar prevzame.

VINJEN VOZNIK
V Kamniku smo ustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.73 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

16.04.2019
INTERVENCIJA V INDUSTRIJSKI CONI ŽEJE
V industrijski coni Žeje sta se v podjetju sprla dva zaposlena zaradi delovnega procesa in med seboj obračunala s pestmi. Obema kršiteljema je bila na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

SPOR MED PARTNERJEMA
Policisti smo bili obveščeni o prepiru med partnerjema zaradi denarja na območju Domžal, kjer je kršitelj žalil in udaril partnerico. Kršitelju je bila na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

18.04.2019
TATVINA KOLESA
Neznani storilec je preko noči izpred stanovanjske hiše v Kamniku odtujil nezaklenjeno cestno kolo znamke Calt, črne barve in oškodoval lastnico. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

GLASNA GLASBA
S strani občanke smo bili obveščeni o glasni glasbi iz stanovanja stanovanjskega bloka ter motenju nočnega miru in počitka. Policisti so na kraju ugotovili kršitev in kršitelju izdali plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

VINJEN VOZNIK
V Komendi smo ustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 1.16 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

19.04.2019
VINJENA VOZNICA
V Volčjem Potoku je bila ustavljena voznica osebnega avtomobila, katera je kazala očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar ji je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznica 0.52 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

PRIDRŽANJE
Pri kontroli prometa v Kamniku je bil ustavljen voznik osebnega vozila, kateri je med postopkom policistkam izročil večjo količino droge in sicer 14 alu zavitkov z zeleno posušeno snovjo rastlinskega izvora. Omenjenemu je bilo zaradi kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedano drogo odvzeta prostost, zaseženo vozilo in opravljen hišna preiskava.

20.04.2019
GROŽNJE S STRANI BIVŠEGA PARTNERJA
V Suhadolah je prišlo do spora med bivšima partnerjema, kateri ji je izrekel grožnje, da jo bo razbil in odpeljal otroka. Sprejet zapisnik za kaznivo dejanje grožnje, sledi zbiranje obvestil in pa kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

21.04.2019
PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI
V Kališah je prišlo do prometne nesreče z samo udeležbo motorista, do katere je prišlo zaradi vožnje preblizu desnega roba voznika, kateri je imel na motorju tudi sopotnico katera se je lahko telesno poškodovala. Povzročitelju tujcu je bilo izdano potrdilo o plačni globi, zaradi kršitve zakona v cestnem prometu.

22.04.2019
PROMETNA NESREČA
Na Malem hribu je prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega vozila in motorista, do katere je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje motorista, kateri je trčil v vozilo. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog, zaradi kršitve zakona v cestnem prometu.

VINJENA VOZNICA
V Mostah je bila ustavljena voznica osebnega avtomobila, katera je kazala očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar ji je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznica 0.73 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here