Višinske priprave tekmovalcev Kluba borilnih veščin Domžale

0
931
Včeraj, 15.5., so tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale imeli višinske priprave v znani Planici, kjer so se najprej spopadali z visokim klancem, na koncu pa so imeli še organiziran program tehnike borilnega športa.

Ekipa se je priprave lotila s polnim zagonom in motivacijo za prihajajoča tekmovanja ter jo odnesla brez brez poškodb.

_______________________________________________________________________

Kamp v Kranjski Gori

Prvi Team Bolhar Kamp v Kranjski Gori, ki je minuli vikend potekal v organizaciji odličnega domžalskega kickboxerja Marjana Bolharja in Kluba borilnih veščin Domžale, je uspešno pod streho. Kamp je bil namenjen otrokom, mladostnikom in vsem ostalim, ki so si želeli pobliže spoznati z borilnimi športi ali pa svoje znanje dvigniti na višji nivo.
»Prvi #Team Bolhar Kamp v Kranjski Gori je za nami. Imeli smo se nepozabno! Naučili smo se ogromno novega, se med seboj še bolj spoznali, uživali v čudoviti naravi in predvsem trdo trenirali. Hvala vsem gostom, ki ste prišli in nas navduševali s svojimi zgodbami. Hvala Sari Isakovič, Andreju Hauptmanu, Andražu Vehovarju, Anžetu Mačku, celotni organizacijski ekipi in vsem udeležencem. Hvala tudi ekipi Svet na Kanalu A za super podporo in čudovit prispevek. Se vidimo na Team Bolhar Kampu 2020,« je, vidno zadovoljen z izvedbo kampa, povedal domžalski šampion Marjan Bolhar.
Na kampu so udeleženci nadgradili svoje znanje borilnih veščin, se družili, tekmovali in spoznavali tudi ostale ključne faktorje – psihologija, prehrana, urnik, disciplina, ki so pomembni v vrhunskem športu.
Poleg vrhunskih in natančno odmerjenih treningov, ki so potekali vsak dan kampa pod okriljem Marjana Bolharja, so bili deležni še vrhunskih izobraževanj in predavanj o pomenu športa s priznanimi slovenskimi športniki Saro Isakovič, Andrejem Hauptmanom, Andražem Vehovarjem in Anžetom Mačkom.

BB

Oglasno sporočilo