Kronika policijske postaje Kamnik (od 13.5. do 19.5.2019)

0
2512

13.05.2019
PROMETNA NESREČA V KOMENDI
V Komendi na delovišču se je zgodila prometna nesreča zaradi nepravilnega premika z vozilom pri kateri je bil poškodovan delovni bager. Povzročitelj le te je s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil.

14.5.2019
PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
V Kamniku se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v kateri sta oba udeleženca izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PROMETNA NESREČA S POŠKODBAMI V KAMNIKU
Na Jakopičevi ulici se je zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami, in sicer se je kolesar peljal po Ljubljanski cesti in v bližini naslova Ljubljanska cesta 14a zapeljal s ceste na pločnik. Pri tem mu je spodneslo prednje kolo in je padel po vozišču. Odpeljan je bil v zdravstveno oskrbo, sledila bo uvedba prekrškovnega postopka.

15.05.2019
PROMETNA NESREČA
V Kamniku se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo zaradi prekratke varnostne razdalje. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

NEPRIMERNO OSKRBOVAN PES V KOMENDI
S strani predstavnice Animal Angels smo bili obveščeni o neprimerni oskrbi psa.
Na kraju je bilo neposredno ugotovljeno, da je pes na dežju, brez vode in pripet na 1,5 metru dolgi verigi, kar pa ne ustreza primerni oskrbi. Na kraju je bil zoper lastniku uveden prekrškovni postopek po zakonu o zaščiti živali.

16.05.2019
PRIJAVA POSLOVNE GOLJUFIJE
Na policijsko postajo se je zglasil občan in prijavil poslovno goljufijo, in sicer mu podjetje keramičnih storitev kljub plačilu ni izdelalo matrične forme, kot so bili dogovorjeni. S tem so ga oškodovali za 8479 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

NA DUPLICI NAJDENO OTROŠKO KOLO
Na Duplici pri železniški postaji je bilo najdeno otroško kolo, črno – rumene barve, serijskih številk VV2601, ki se hrani na policijski postaji. O najdenem kolesu je bil napisan zapisnik o najdenih stvareh, lastnika kolesa pa naprošamo, da se zglasi na policijski postaji in ga prevzame.

17.05.2019
IZGUBLJEN TELEFON
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in povedala, da je tega dne okoli pol osmih zjutraj pred stavbo na Usnjarski ulici 9 v Kamniku izgubila mobilni telefon, ki ga je nekdo našel in si ga prisvojil. Sledi kazenska ovadba

18.05.2019
VINJEN VOZNIK
V Nevljah je bil ustavljen voznika osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.60 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

19.05.2019
GOST NI HOTEL IZ LOKALA
S strani zaposlene v lokalu smo bili obveščeni o pijanem gostu, ki jo je žalil, razbijal s steklenico po šanku, prav tako pa ni hotel zapustiti lokala. Kršitelju bo izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru. Zoper odgovorno osebo lokala pa sledi ukrep po zakonu o omejevanju alkohola, saj je natakarica stregla alkohol osebi, ki je kazala očitne znake opitosti od alkohola.

PROMETNA NESREČA
Na Starem Gradu se je zaradi vožnje pod vplivom alkohola in vožnje po nasprotnem voznem pasu povzročiteljice zgodila prometna nesreča. Povzročiteljici je bila na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

 

 

Oglasno sporočilo