Občina Domžale ima poleg aktualne (poklicne) podžupanje dva nova (nepoklicna) podžupana

1
1663

Domžale, 20. maj 2019 – Župan Občine Domžale Toni Dragar je poleg aktualne podžupanje, mag. Renate Kosec, ki prihaja iz liste LTD – Liste Tonija Dragarja, funkcijo tudi v drugem mandatu opravlja poklicno ter pokriva vsa področja dela, z mesecem majem imenoval še dva podžupana Občine Domžale. To sta Marjan Ravnikar (SD) in mag. Tomaž Deželak (SDS), oba bosta funkcijo opravljala nepoklicno in pokrivala posamezne naloge iz pristojnosti župana, za katere bosta pooblaščena. Konkretne naloge, ki jih bosta nepoklicna župana opravljala, bo župan odredil v skladu z dogovorom.

Župan Toni Dragar se je za imenovanje še dveh podžupanov odločil z namenom,  da se bodo vsi skupaj prizadevali za čim učinkovitejše in transparentno delovanje v dobrobit vseh občank in občanov.

Urad župana, Občina Domžale

Oglasno sporočilo

1 KOMENTAR

  1. Marjan Ravnikar je postal podžupan zaradi honorarja, kljub nasprotovanju vseh njegovih kolegov iz SD.
    SD je nasprotoval povezovanju, ki ne temelji na programu intenzivnega dela za izboljšanje stanja v občini, ki je zaradi neaktivnosti sedanjega župana dokaj kritična.
    Ker je Marjan nesposoben in bo županu dovolil še naprej ležerno delo je bil za podžupana tudi izbran.
    SAM je vstopil v koalicijo z LTD in SDS, ob tem, da je ves čas lagal in zavajal strankarske kolege, ki zavračajo in obsojajo tako početje in se od njega ograjujejo.

    SRAM NAJ GA BO!