Leaders Unifed srebrni in bronasti na Evropskem v Rusiji!

0
2900

Konec meseca junija, od 28.6. – 30.6.2019, je v Ruskem Saint Petersburgu potekalo ECU Evropsko prvenstvo v Cheerleadingu in Cheer plesu. Slovenija je zopet blestela, ekipa Leaders Unified iz Domžal (ŠKD Leaders) pa je domov prinesla bronasto medaljo v članskih hip hop parih in srebrno medaljo v članskih hip hop skupinah.

ECU Evropsko prvenstvo pomeni vrhunec tekmovalne sezone za najboljše mladinske in članske ekipe ter pare v vsej Evropi. Letos je prvič potekalo v 3 dneh, ekipe pa so si morale svoje mesto v finalu priboriti preko petkovih in sobotnih kvalifikacij. V finale je napredovalo najboljših 5.

Že v petek je bilo na sporedu finale za članske hip hop pare, med katerimi sta naše barve zastopala naša predsednica in glavna trenerka kluba Mateja Grbec in Almir Harambašić in našemu društvu ter Sloveniji v hudi konkurenci priplesala BRONASTO medaljo!

Mateja in Almir

V finalu je članska hip hop ekipa branila bron iz lanskoletnega Evropskega prvenstva na Finskem in ga tudi več kot ubranila, ter nadgradila z SREBROM in naslovom evropskih podprvakov! Neizmerno ponosni pa smo tudi na 3 naše plesalke Nino Zvizdalo, Sašo Štiftar in Diano Mitrović, ki so priskočile na pomoč še eni slovenski ekipi (Ladies dance team) in z njimi Sloveniji priplesale tudi SREBRO medaljo in naslov evropskih podprvakinj v članski jazz kategoriji (Nina Zvizdalo in Saša Štiftar), ter ZLATO medaljo in naslov evropskih prvakinj v članski pom kategoriji (Diana Mitrović)!

Naša sezona je bila letošnje leto več kot popolna in še enkrat se iskreno zahvaljujemo čisto vsem, ki nam stojite ob strani in z nami ustvarjate novo zgodovino. Iskrena hvala tudi Teji Simčič iz AKS Dance Studio in Arturju Steffe iz ŠD Pike, za letošnjo pomoč pri sestavi članske hip hop ekipe. Hvala tudi vsem donatorjem in občini Domžale, za olajšano pot na evropsko prvenstvo in seveda največja hvala našim najboljšim staršem na celem svetu, ki nam vedno znova dajejo dodaten zagon, da vsako leto lezemo višje in višje.

Odhajamo na več kot zaslužene počitnice, konec avgusta pa s polno paro štartamo v novo sezono, novim dogodivščinam naproti! Si želiš biti del naše Leaders družine tudi ti? Ne zamudi vseh aktualnih novičk o prihajajoči sezoni na: www.leaders.si , www.facebook.com/LeadersUnified , www.instagram.com/leadersunifieddanceteam , če pa na novičke ne moreš počakati pa nam lahko že danes pišeš na mateja.grbec@leaders.si .

Se vidimo v naslednji sezoni!

Vaši ŠKD Leaders

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here