Zmaga za konec pripravljalnega obdobja

0
1280

Domžalski nogometaši so včeraj odigrali zadnjo prijateljsko tekmo pred začetkom nove sezone. V močno pomlajeni zasedbi so gostili srbskega prvoligaša Voždovac, ki so ga ugnali z 1:0.

Trener Simon Rožman je na zelenico tokrat poslal zasedbo v sestavi Mulalić, Rom, Karić, Žinič, Ilić, Guček, Repas, Urbančič, Musija, Pečnik in Kolobarić, v nadaljevanju pa so vstopili še Mihelak, Femec, Čeh, Markuš in Pantelić. Mladi Domžalčani so skozi celotno srečanje bili boljši tekmec, ob številnih priložnostih pa se je mreža gostov zatresla enkrat.

Edini zadetek na tekmi je dosegel 19-letni Kolobarić, ki se je že četrtič v pripravljalnem obdobju vpisal med strelce in je tako najboljši strelec rumenih v poletni predsezoni. “Za nami je zelo dobra tekma, ki smo jo zasluženo dobili. Prejeli smo nove izkušnje, hkrati pa prišli tudi do nekaterih koristnih spoznanj, ki bodo v nadaljevanju sezone prišla prav. Mislim, da smo se vsi maksimalno trudili v tem pripravljalnem obdobju in da smo v štirih tednih naredili opazen napredek. Veselimo se začetka sezone in prve tekme, na Malto pa nedvomno odhajamo zelo motivirani in željni pozitivnega rezultata,“ poudarja produkt domžalske nogometne šole, ki je sicer v Prvi ligi Telekom Slovenije že debitiral v lanski sezoni in na treh tekmah doslej dosegel dva zadetka.

Sedaj že nekdanji mladinec je bil ob začetku novega tekmovalnega leta tudi dokončno priključen prvemu moštvu, s predstavami v minulem mesecu pa je znova potrdil, da se v njegovih nogah skriva velik talent. “Menim, da smo pred začetkom sezone v dobri formi, konkurenca v moštvu je velika, predvsem mlajši nogometaši pa smo tisti, ki smo še posebej lačni dokazovanja. Vesel sem priložnosti, vsako bom skušal maksimalno izkoristiti. Zavedam se, da je pred mano dolga pot dokazovanja, a sem nanjo pripravljen in se je zelo veselim. Pri tem mi veliko pomagajo tudi starejši nogometaši, ki so vsem nam mlajšim že od prvega dne velika opora,“ še dodaja mladi Idrijčan, ki bo tudi eden izmed potnikov na Malto, kamor bodo domžalski nogometaši odpotovali v sredo.

Dan kasneje bo na sporedu uvodni dvoboj prvega kroga kvalifikacij za evropsko ligo, v katerem se bodo rumeni pomerili z Balzanom. Tekma se bo začela ob 18:30.

NK Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here