Radomljani z neverjetnim preobratom v četrtfinalu pokala Slovenije!

0
759
@photo.manca

V sredo, 11.9.2019 sta se v Športnem parku Radomlje pomerili ekipi Radomelj in Gorice v osmini finala Pokala Slovenije. Po zaostanku z 0 : 2 so se Radomljani vrnili v igro in se po podaljšku in z golom v 104. minuti uvrstili v četrtfinale.

Kljub nekoliko zgodnji uri se je v Športnem parku Radomlje zbralo okoli 300 gledalcev, ki so lahko spremljali izredno zanimivo in razgibano srečanje. Glavni trener Oskar Drobne je nekoliko premešal moštvo. Tako so od prve minute Po tem, ko so nekoliko večjo pobudi v uvodnem delu imeli Radomljani, so Goričani dosegli prvi zadetek v 23. minuti srečanja. Zadetek za goste je dosegel tujec v dresu Gorice Amarachi Osuji. Le 10. minut kasneje novi šok za rumeno – črne. Mrežo Lenart Cerarja je zatresel še eden v nizu tujcev in sicer Lamin Calley. Kljub dvema prejetima zadetkoma so rumeni bojevniki uspeli do konca prvega polčasa izenačiti. Zadetka za Radomljane sta dosegla Saša Varga in Anže Pišek.

@photo.manca

V drugem polčasu so Radomljani pričeli obetavno in tudi zatresli okvir vrat. Navijači, ki so se zbrali v Športnem parku Radomlje so fante spremljali z zelo bučnim navijanjem. Kljub temu, do novega zadetka v drugem polčasu ni prišlo. Po 90. minutah igre je sledil podaljšek 2x 15 minut in prav v prvem delu podaljška so Radomljani prišli do vodstva. Zadetek je sicer dosegel gostujoči vratar, a je pred tem imel imenitno priložnost Žan Nikolić, po zmešnjavi v kazenskem prostoru pa je gostujoči vratar žogo nespretno izbil pred Vargo in tako postavil med drugim tudi končni rezultat srečanja 3:2.

Foto: Manca Hvalič

Oglasno sporočilo