»Modri« iz Doba doma ugnali ljubljansko Ilirijo

0
1635

14. krog II. SNL: NK Roltek Dob : ND Ilirija 1911 3:1 (1:0) FT

Članska ekipa NK Roltek Dob je tri kroge pred koncem letošnjega jesenskega dela prvenstva v 2. SNL, v Športnem parku Dob pri Domžalah gostila ND Ilirija 1911 Ljubljana in jo ugnala s 3:1.

Glavni sodnik srečanja Mihael Antič, je imel v napeti tekmi precej dela, saj je rdeči karton pokazal že v 12. minuti tekme in pri gostih predčasno poslal “pod prho” Nejca Strajnarja, na tekmi pa je sicer poleg rdečega, pokazal tudi 9 rumenih kartonov.

V 1. polčasu so se bolj izkazali domači, ki so tudi prvi povedli in sicer v 37. minuti tekme, ko je za 1:0 v polno zadel Suljevič Dino. Gostje iz Ljubljane so uspeli rezultat izenačiti v 69. minuti, ko je za 1:1 zadel nekdanji nogometaš “Modrih” iz Doba, Cesar Martin. Dobljani so z nogometašem več v polju rezultat spet uspeli obrniti šele v 83.minuti, ko je za ponovno vodstvo poskrbel Petrovič Denis in v polno zadel za 2:1. Za končnih 3:1 je le 3 minute kasneje zadel še Kos Mark, pa čeprav je uradna statistika gol “pripisala” gostujočemu nogometašu Cvjetičanin Oskarju, ki le-tega avtogola v svoji statistiki zagotovo ne bo vesel.

Domači strateg Nenad Toševski, ki je bil po prikazanem zelo zadovoljen, je na tekmi opravil vse tri menjave, v igro pa so vstopili še Petrovič Denis, Kos Mark in Lužar Jakob.
Čestitke “Modrim” iz Doba za zmago!
Suljevič Dino (37′), Denis Petrovič (83′) ; Oskar Cvjetičanin (86′-ag), Cesar Martin (69′)

Gregor Horvatič
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here