Konkurenca je zdrava, če je le prava

0
1633
Po dolgotrajni borbi z birokrati, je Občini Lukovica uspelo zbrati vsa soglasja in dovoljenja  in tako je v ponedeljek 4. maja svoja vrata odprla Kmetijska zadruga Cerklje, v trgovini v Blagovici.
Že prvi kupci, ki so trgovino obiskali v zgodnjih jutranjih urah prvega odpiralnega dne so bili prijetno presenečeni, čeravno vse ponudbe, ki jo bo tokrat nudila trgovina še ni na policah. Sicer  je na policah že sedaj  vse od A do Ž kar potrebujejo kmetje in kar prav pride za delo na domačem vrtu. Še več tudi  za opravila v hiši se najde veliko, tu je še orodje za male in velike mojstre ter čistila. Saj veste, da se pri delu tudi umažemo. Po zagotovilih strokovnjakov je maj pravi čas za sajenje na vrtu in na razpolago imajo dovolj semen in sadik vseh vrst. In ker po delu prija počitek, še prej pa izdatna malica, ali kosilo, se z dobrotami lahko oskrbimo tudi v trgovini. Prepričani smo, da bo popestrila ponudbo v Črnem grabnu. In če česar še nimajo, so zagotovili, da bodo v najkrajšem možnem času tudi prejeli, žal zaradi znanih razlogov  dobavitelji malce zamujajo z dobavo.

In kdaj lahko upoštevajoč varnostne ukrepe v trgovini Kmetijske zadruge Cerklje nakupujemo. Od ponedeljka do petka od 8. – 16. ure in v soboto od 7. do 12. ure.
Z dobrim orodjem in semeni ter ostalo ponudbo bo naše delo lažje pridelek pa večji torej obiščite Blagovico in novo trgovino Kmetijske zadruge Cerklje.

DJD

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here