Kronika Policijske postaje Kamnik od 3.4. do 8.4.2018

0
3087

03. 4. 2018
TATVINA DENARNICE V LJUBLJANI
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in prijavila, da ji je bila v Ljubljani v Rogu ukradena jakna in torbica v kateri je imela denarnico z dokumenti in mobilni telefon.

04. 4. 2018
PADEL Z MOTORJEM V SUHADEOLAH
Policisti smo bili s strani občana obveščeni, da je padel z motorjem in se telesno poškodoval. Ugotovljeno je bilo, da je zaradi vožnje preblizu desnega roba zapeljal na bankino in pri tem padel po vozišču in se lahko telesno poškodoval. Izdan mu je bil plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

05.4.2018
VLOM V KLET NA GROHARJEVI
Na Groharjevi ulici v Kamniku je neznanec vlomil v klet, kjer je odtujil žensko rdeče kolo znamke Scirocco in ostale predmete. Policista sta nato pri pregledu terena storilca s kolesom izsledila, mu kolo zasegla in ga vrnila lastnici. Zoper znanega storilca sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

06.4.2018
PROMETNA NESREČA V PALOVČAH
Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo se je v Palovčah zgodila prometna nesreča. Voznica je z vozilom zapeljala izven vozišča, vendar pa se ob tem ni telesno poškodovana. Voznici je bila zasežena manjša samo zapiralna vrečka v kateri je bila temno grudasto rjava snov za katero se sumi, da je prepovedana droga. Odrejen ji je bil tudi strokovni pregled za vožnjo pod prepovedanimi substancami.

ZASEG VOZILA
Policista sta na Ljubljanski cesti ustavila voznika neregistriranega osebnega vozila z nameščenimi različnimi registrskimi tablicami. Vi postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo in odpeljano v hrambo. Prav tako je bil z voznikom opravljen alkotest, ki je pokazal rezultat 0,23mg/l. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče v Kamniku.07.4. 2018

VLOM V KLET
Na Klavčičevi ulici v Kamniku je neznanec s primernim orodjem na vzvod vlomil v klet iz katere je odtujil kolo in ostale predmete in lastnico oškodoval za okoli 600 evrov. Zoper storilca sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

NEZAVAROVAN PES UGRIZNIL KOLESARJA
Policisti smo bili obveščeni, da je v naselju Velika Lašna nezavarovan pes ugriznil kolesarja. Policisti so lastniku psa izdali plačilni nalog po zakonu o zaščiti živali.

08.4.2018
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
V Kamniku smo imeli v postopku osebo, ki je pri sebi imela PVC kozarček z neznano zeleno-rjavo posušeno snovjo, rastlinskega izvora. Zaradi suma, da gre za prepovedano drogo za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami prepovedana, mu je bila zasežena. Po analizi bo zoper kršiteljico, uveden postopek o prekršku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo