Savate klub Domžale na državnem Savate prvenstvu

0
2210

V nedeljo 15. septembra 2019, se je Savate klub Domžale udeležil državnega Savate prvenstva skupaj z ostalo močno Savate konkurenco.
Klub je bil zastopan v največjem številu, saj so poleg tekmovalcev bili prisotni tudi ostali člani kluba, ki so svojo pomočjo in navijanjem pripomogli k najboljšemu vzdušju v ekipi. Po razlagi pravil in ogrevanju se je tekma začela s slovensko himno v izvedbi Alena Kostiča. Tekmovalci so prikazali izjemno borbenost. Prvi so svoje znanje in veščino pokazali začetniki, sledili pa so jim kadeti in člani. Savate klub Domžale je tako odnesel dve zlati medalji in kar nekaj diplom za 2, 3 in 5 mesta.
Pregled uvrstitev začetnikov, kadetov in članov Savate kluba Domžale:
Začetniki: 1. mesto Nik Čelan, 2. mesto Jošt Novak, 3. mesto Alen Kostič
Kadeti: 1. mesto Staš Podbevšek, 2. mesto Nastja Urbanija, 3. mesto Gaja Napotnik, 3. mesto Bor Kolmanič, 5. mesto Timotej Strnad, 5. mesto Tim Zakrajšek
Člani +80: 3. mesto Bojan Rusjan, 5. mesto Mirko Šoštaršič, 5. mesto Andraž Rojc
Člani -80: 3. mesto Andrej Breznik, 5. Mesto Andrej Burja

Poleg tega da so odlični borci, pa so naši člani dokazali, da so tudi izvrstni sodniki, za kar gre zahvala našemu trenerju Bojanu Rusjanu, ki je bil svojimi bogatim znanjem in izkušnjami nepogrešljiva podpora na tekmi. Hvala tudi organizatorju prvenstva, Slovenski savate zvezi, za odlično organizirane borbe in dobro počutje tekmovalcev. Zahvala tudi Občini Domžale za nenehno spodbudo naše športne aktivnosti in tudi vsem, ki ste pomagali pri izvedbi tekme in pa seveda vsem navijačem za nenehno spodbudo tekmovalcev.
V kolikor Vas zanima trening francoskega boksa v Savate klubu Domžale, ste vabljeni na trening vsak torek,sredo in četrtek od 17:30 do 19:30 v mali telovadnici OŠ Venclja Perka Domžale. Novo sezono borilnega športa Savate smo začeli septembra, oktobra organiziramo mesec brezplačne vadbe, kjer dobiš vse potrebno za kvaliteten trening. Vse informacije o naši dejavnosti dobite na Facebook in Instagram profilu ter spletni strani našega društva, pokličete pa lahko tudi predsednika kluba Bojana Rusjana na telefonsko številko 041 545 109. Lep športni savate pozdrav – Salut!

Avtor/foto: Savate klub Domžale


Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here