Ostajamo na vrhu 2. SNL

0
938
Včeraj je bilo v radomeljskem športnem parku pestro. Zgodila se je tekma devetega kroga 2. SNL. Gostili smo ekipo z Goriških Brd. Dvoboj ekip z zgornje in spodnje polovice lestvice.
Med samo tekmo, se je v sicer oblačni soboti celo nekajkrat prikazalo sonce in obsijalo tribune, ki so bile lepo popolnjene, a s tem, da so se gledalci in gledalke držali varnostne razdalje.
Radomljani so silovito pritisnili že na samem začetku tekme in ves prvi polčas ogrožali vrata gostujoče ekipe. Vmes celo dvakrat zatresli vratnico, a do spremembe rezultata ni prišlo. Gostje so se izkazali kot čvrsta in kompaktna ekipa, z zelo zgoščeno obrambo. Tik pred koncem prvega polčasa, pa se je mreža vendarle zatresla. V polno je zadel Zvonimir Blaić in Radomlje na odmor odpeljal z zadetkom prednosti.
Tudi začetek drugega polčasa se je začel silovito. Domači so pritiskali na gostujoči gol, gostje so se krčevito in uspešno branili. Vse do 71. minute, ko se je prednost Radomelj povečala na 2:0. Tokrat je bil strelec Luka Cerar. Nato pa kar nekaj minut precej nepovezane in raztrgane igre. Tik ob koncu tekme, v sodnikovem podaljšku so gostje izkoristili nekaj nezbranosti domače obrambe in rezultat znižali na 2:1. Strelec za goste je bil Jure Bužinel.

S to zmago, so Radomlje ohranile prvo mesto na lestvici 2.SNL. Glede na to, da je včeraj zmagala tudi novomeška Krka, stanje ostaja nespremenjeno. Radomlje imajo točko prednosti pred Novomeščani.
Fantje, čestitke za novo zmago.
Mlinarji, hvala za strastno in glasno navijanje.
Gledalci in gledalke, hvala za obisk in upoštevanje navodil.
Se vidimo. Gremo v nove zmage!
Dušan Jambrošič
Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here