Uspelo nam je združiti dva svetova

0
2166
S temi besedami je manjšo slovesnost ob predajo novega vozila SEAT Leon FR kolesarju Tadeju Pogačarju začel tokratni moderator srečanja Matjaž Rot. Čeravno je po stroki strojnik, moramo priznati, da mu niti mikrofon niti beseda nista neznana in je celotno prireditev speljal več kot  odlično. Tudi vprašanja, ki jih je zastavljal Tadeju po ogledu krajšega filma iz Vuelte so bila zanimiva, nič kaj novinarska in zato toliko bolj prijetna.
Številni, ki smo se tokrat zbrali v četrtek 3. oktobra v salonu Avto Cerar iz Kamnika smo zato izvedeli še veliko podrobnosti tako iz same dirke kot iz zakulisja. Srečati se z vrhunskim kolesarjem je nekaj posebnega, zato so mnogi mladi Calcitovi kolesarji med treningom zavili na srečanje. Saj ni vsak dan, da bi se srečal, fotografiral in še prejel avtogram  od Tadeja Pogačarja, vzornika mnogim mladim, ki so šele začeli vrteti padala in tistim, za katerimi je že kakšna dirka.
Tadej je dokazal z svojim delom, beri kolesarjenjem, da je perspektiven kolesar in mnogi mu napovedujejo dolgo in uspešno kolesarsko kariero. Eden izmed njih je zagotovo tudi njegov nekdanji trener Miha Koncilja, ki je moral odgovoriti na vprašanja, glede Tadejeve mladosti. Že takrat je bil marljiv, učljiv in ne vem še kaj, da so rekli, iz tega fanta še nekaj bo. In odločili so se podpreti Tadeja.
Tadej Pogačarj iz Komende, je skupaj s Primožem Rogličem, navdušil celo Slovenijo, na nedavni dirki po Španiji.
Odslej se Tadeju ne bo potrebno več voziti na trening  s kolesom, ampak bo del poti premagoval z SEAT Leon FR. V četrtek je namreč prejel v uporabo sponzorski osebni avto Seat, ki mu bo skrajšal pot na treninge. In, da je vozilo res namenjeno njemu ne priča samo polepitev, ampak so mu v Avto Cerar dodali še prtljažnik za kolo. Ključe vozila mu je z nekaj spremnimi besedami predal direktor podjetja Avto Cerar Kamnik Igor Jeretina in mu zaželel še veliko uspeha in srečno vožnjo tako s kolesom, kot avtom.  A tudi po prejetju ključev še ni bilo vsega konec, saj se je druženje nadaljevalo ob pogostitvi in seveda kaj drugega, kot  ob številnih čestitkah in fotografiranjih.
DJD

 

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here