Pokalno tekmovanje JASMIN SPORT LEDITA – zmaga pod koši prvega kroga

0
1803
Ob koncu prejšnje sezone smo se odločili o novi sestavi ekipe Jasmin Sport Ledita kot tudi o popolnoma novi zgodbi tekmovanja članske ekipe. V preteklosti smo eno sezono igrali v 2 SKL,tri leta pa smo nabirali izkušnje pod koši ŽENSKE EXTRA LIGE, v kateri smo vsa tri leta bili tudi prvaki pod trenersko taktirko trenerke Elvire Rošić Ključanin. Po tehtnem premisleku v upravi kluba pa smo le sprejeli odločitev,da prevetrimo tako ekipo kot tudi glavnega trenerja. V klub je prišel mlad ambiciozen trener Alen Ploj, ki je v preteklosti deloval v ŽKD Maribor in ŽKD Ilirija. Pri sestavi ekipe je imel ključno vlogo, saj je skrbno izbral igralke na različnih igralnih pozicijah, osebnostno povezal z obstoječimi igralkami, ki so v klubu ostale ter naredil dobro celoto. V sezoni 2019/ 2020 tako premierno nastopamo v Prvi Slovenski ligi za članice kot tudi v Pokalnem tekmovanju. V klub je prišlo kar šest novih igralk iz različnih klubov. Po uvodnih 6 krogih beležimo le en poraz in sicer proti aktualnim prvakinjam lige, Cinkarni Celje.
Prvi krog Pokalnega tekmovanja članic je za nami. V domači dvoran Srednje šole Domžale smo v torek 5.11 gostili ekipo PRO BIT – Konjice. Že po uvodnih minutah tekme smo povedli ter razliko iz četrtine v četrtino večali. Priložnost so dobile čisto vse igralke in ponujene minute dobro izkoristile,saj so čisto vse igralke dosegle točke. Čestitke nasprotnicam za korektno igro in borbo, našim članicam pa za super energijo, dober pristop ter zmago.

Rezultat : JASMIN SPORT LEDITA 73 : 47 PRO-BIT KONJICE

Povratna tekma bo:
PRO-BIT KONJICE :JASMIN SPORT LEDITA 27.11.2019 ŠD Konjice
Vabljeni na ogled naših domačih Članskih tekem, katere igramo v Srednji šoli Domžale. Že ta petek bomo gostili eno boljših ekip v Sloveniji, Ježico. Pričakujem težko srečanje in ob enem vabimo vse privržence tako kluba kot tudi ženske košarke na tekmo, v petek 8.11. ob 20. uri.
Zahvaljujemo se tudi našim zvestim sponzorjem, podjetju TOSAMA d.o.o. z blagovno znamko Jasmin Sport, brez katerih bi težko uresničili naše odločitve okoli članske ekipe in samo tekmovanje v prvi slovenski ligi za članice. Zahvala tudi ostalim podpornikom AS Domžale Moto Center d.o.o. , Matica M.B., Eles, ter seveda Občini Domžale. Srednji šoli Domžale ter Zavodu za šport in rekreacijo Domžale. 
Se vidimo pod koši .

Oglasno sporočilo