Kronika policijske postaje Kamnik (od 4.11. do 9.11.2019)

0
1069

04.11. 2019
TATVINA VOZILA
Neznani storilec je preko noči na parkirišču Ulice Matije Blejca na neznan način vlomil v vozilo znamke Renault Megane, modre barve in ga nato odtujil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POŠKODOVANJE FASADE
Neznanec je v Šmarci na poslovnem objektu z gnojnico poškodoval in umazal fasado in s tem oškodoval lastnika. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA PLINSKE PEČI
V trgovini na Frančiškanskem trgu je neznanec v času obratovanja trgovine iz notranjosti le te odtujil novo zapakirano ogrevalno plinsko peč znamke Daikin in oškodoval podjetje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

05.11. 2019
INTERVENCIJA
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer je prišlo do nesoglasja med očetom in hčerjo zaradi neodobravanja njenega fanta. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru .

06.11. 2019
PROMETNA NESREČA
Na parkirišču Zdravstvenega doma Kamnik se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TATVINA IZ ODKLENJENEGA VOZILA
V Volčjem Potoku je neznanec iz odklenjenega vozila izvršil tatvino udarnega kladiva in žage za rezanje betona. Sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

07.11. 2019
ZASEG MLINČKA Z NN SNOVJO
Policisti so imeli na Križu v postopku osebo, kateri so na podlagi 123.čl.ZP-1 in proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli PVC mlinček z neznano posušeno rjavo-zeleno snovjo rastlinskega izvora za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden hitri postopek.

POSKUS VLOMA V GARAŽO
Policisti so na Dobu obravnavali poskus vloma v nenaseljeno hišo, kjer je neznanec s primernim orodjem na vzvod vlomil skozi vrata samostojne garaže, kjer ni ničesar odtujil. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko postajo.

8. 11. 2019
VLOM V VOZILO
Neznani storilec je na parkirišču pred stanovanjsko hišo v Vrhpoljah, vlomil v vozilo iz katerega je odtujil več kosov orodja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG VOZILA
Policista sta imela na Tomšičevi v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo omenjeno vozilo proti potrdilu o zasegu predmetov začasno zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA V SUHADOLAH
V Suhadolah se je zgodila prometna nesreča, z materialno škodo v kateri sta oba udeleženca izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

9. 11. 2019
VLOM V VOZILO
Neznani storilec je na parkirišču Klavčičeve ulice z neznanim predmetom, odklenil ključavnico na vratih tovornega dela kombija in jih priprl s plastenko tako, da so ostala odprta in s tem sprožila alarmno napravo, katera je storilca prepodila s kraja kaznivega dejanja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

VLOM V BRUNARICO NA KRIŽU
Neznani storilec je preko noči pristopil do lesene brunarice na Kriškem bajerju, kjer je na vratih odlomil vložek cilindrične ključavnice in iz notranjosti odtujil denar in pijačo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo