Kronika Policijske postaje Kamnik (od 8.6. do 14.6.2020)

0
911

8. 6. 2020
TATVINA KOLESA
Policisti so na Perovem obravnavali tatvino kolesa znamke Scott, neznanih serijskih številk. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

9. 6. 2020
TATVINA KOLESA
V Mekinjah na Cankarjevi cesti je neznanec odtujil kolo znamke MTB SPORT DA št. YBB08200210. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

10. 6. 2020
KAZNIVO DEJANJE NASILJE V DRUŽINI – PREPOVED PRIBLIŽEVANJA
Policisti smo na območju Kamnika obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini in izrekli prepoved približevanja. Osumljenki je bila odrejena prepoved približevanja do oškodovanke. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

11. 6. 2020
TATVINA V IC ŽEJE
Policisti so v IC Žeje obravnavali tatvino grabenega materiala folijo za ravne strehe. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

VINJEN VOZNIK TV
Na RC 225 Stahovica – Črnivec je bil ustavljen voznik tovornega vozila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.80 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

TATVINA V QULANDIJI
V Qulandiji je neznanec odtujil nekaj artiklov v DM Drogeriji market. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

SUMLJIVA SMRT V ŠMARCI
Policisti so v Šmarci obravnavali sumljivo smrt, zaradi predoziranja z drogami in zastrupitev z alkoholom. Zdravnica ZD Kamnik, je potrdila smrt in odredila sanitarno obdukcijo. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

12. 6. 2020
POŠKODOVANJE KOSILNICE
Neznani storilec je na Perovem poškodoval robotsko vrtno kosilnico in poškodoval njeno polnilno postajo in napeljavo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

TATVINA MESTNEGA ELEKTRIČNEGA KOLESA KRPAN IZ SISTEMA KAMKOLO NA DOMŽALSKI CESTI 3
Policisti so v Kamniku obravnavali tatvino Kamkolesa znamke Krpan, modro bele barve s številko 11. Neznani storilec je na naslovu Kamnik, Domžalska cesta št. 3, UE Kamnik iz stebrička št. 9 izpulil-iztrgal električno kolo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

TATVINA VISOKOTLAČNEGA ČISTILCA
Policisti so v Komendi obravnavali tatvino visokotlačnega čistilca znamke Karcher, K4, rumene barve. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA ZIKOVI ULICI
Na Zikovi ulici smo obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. Neznani voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA JAKOPIČEVI ULICI
Policisti so na Jakopičevi ulici v Kamniku obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. Neznani voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v
cestnem prometu.

POŠKODOVANJE VOZILA
Neznani storilec je na Glavnem trgu z neznanim ostrim predmetom poškodoval osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

POZABIL DENAR NA BANKOMATU
Občan se je zglasil in povedal, da je na bankomatu v Komendi dvignil denar, ki ga je nato pozabil v reži bankomata. Najditelja naprošamo, da ga sam prinese na policijsko postajo Kamnik. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA KOSILNICE IN KOLESA
Policisti so na Gmajnici obravnavali tatvino kosilnice in kolesa znamke Merida, neznani številk okvirja. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
V TPC Perovo smo obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi premika z vozilom. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

INTERVENCIJA V KAMNIKU
V zasebnem prostoru v Kamniku je prišlo do spora in kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru med zakoncema. Na kraju so policisti obema izrekli denarno globo.

POŠKODOVANJE VOZILA
Neznani storilec je v Suhadolah z neznanim ostrim predmetom poškodoval osebni avtomobil in razbil steklo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

13. 6. 2020
TATVINA KOLESA
Policisti so na Gmajnici obravnavali tatvino kolesa znamke treking žensko kolo znamke CROSS MISSION ALU, št., yb811030(1)25, bele barve, z napisom na okvirju kolesa X-FACT. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

14. 6. 2020
PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA LIVARSKI ULICI
Policisti so na Livarski ulici obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA DELOV Z MOTORNEGA KOLESA
Policisti so na makadamske parkirišču v Stahovici obravnavali tatvino delo motornega kolesa. Neznanec je izvršil tatvino delov z motornega kolesa (Pit bike) STOMP Z1 140 in sicer je odtujil pogonski agregat, zadnjo nihajko z vilico, zadnjo pnevmatiko, izpušni sistem in pokrovček rezervoarja za gorivo. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo