Kronika Policijske postaje Kamnik (od 20.7. do 26.7.2020)

0
1372

20.7.2020, ZASEG KROS MOTORJA
Policisti so v postopku imeli mladoletnega voznika kros motorja, ugotovljeno je bilo da voznik ne posreduje veljavnega vozniškega dovoljenja , zato mu je bil kros motor začasno zasežen. Zoper mladoletnega voznika sledi predlog na okrajno sodišče v Kamniku.

21.7.2020, POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL
Patrulja je bila obveščena o poskusu vloma v osebni avtomobil na Zikovi ulici. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec poskušal vlomiti v osebni avtomobil na parkirišču Zikove ulice, vendar v notranjost ni prišel. Nastala je materialna škoda. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

21.7.2020, TATVINA VRTNE GARNITURE
Policisti so bili napoteni v Šmarco, kjer je neznanec odtujil vrtno garnituro. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec odtujil vrtno mizo, stole in ležalnik. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

21.7.2020, SOSED NA MEDVEDOVI ULICI VPIJE IN RAZBIJA PO HODNIKU
Patrulja je bila napotena na Medvedovo ulico od koder je poklical stanovalec in povedal, da sosed vpije in razbija po hodniku in s tem prijavitelja moti pri nočnem miru in počitku. Kršitelju bo izdan plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

23.7.2020, PROMETNA NESREČA V SREDNJI VASI
Patrulja je bila napotena v Srednjo vas, kjer je pri trgovini Tuš prišlo do prometne nesreče s telesnimi poškodbami. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zavijal levo in pri tem izsilil prednost vozniku, ki je vozil naravnost. Na kraj je bilo poklicano reševalno vozilo, ki je udeleženko v prometni nesreči odpeljalo s kraja. Povzročitelju prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog.

23.7.2020, ZASEG PREPOVEDANE DROGE NA ŽALAH
Patrulja je imela v postopku osebo, katera je imela pri sebi ročno zvito cigareto, za katero se sumi, da gre za prepovedano snov. Ročno zvita cigareta je bila zasežena in bo poslana v nadaljnjo analizo. V primeru pozitivne analize sledi hitri postopek.

24.7.2020, TATVINA ARTIKLOV V TRGOVINI TUŠ
Zaposlena v trgovini Tuš Perovo je poklicala na policijsko postajo Kamnik in prijavila tatvino prehrambnih artiklov. Na kraju so policisti ugotovila, da sta dva neznanca v trgovini odtujila prehrambne izdelke. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na tožilstvo.

25.7.2020, POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO KREGARJEVO
Patrulja je bila napotena na Kregarjevo, kjer naj bi neznanec vlomil v stanovanjsko hišo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da naj bi neznanec dne 24.7.2020 v popoldanskem času s silo telesa skozi okno vlomil in tako prišel v notranjost. Neznanec je pregledal notranjost stanovanjske hiše, vendar ni ničesar odtujil, saj bi po vsej verjetnosti s strani oškodovanke prepoden. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

26.7.2020, TATVINA KOLESA PRED QLANDIO V KAMNIKU
Patrulja je bila poslana v Qlandio Kamnik od koder je poklical občan in povedal, da so mu odtujili moško kolo znamke Rog, roza-sive barve. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

26.7.2020, KRŠITEV V LOKALU KROKODIL
Policisti so bili napoteni na Perovo pred lokal Krokodil, kjer je gost grozil in nadlegoval ostale goste. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here