27. dan vaterpolistov Slovenije

0
1158

29.8.2020 smo v Kamniku organizirali že 27. dan vaterpolistov Slovenije, termin konec avgusta ni tradicionalen in marsikomu ni pisan na roko. V Kamniku smo prepričani, da smo storili prav, ko smo se odločili, da se prireditev izpelje, korona je postavljala nekaj pravil in tako ni bilo tujih ekip nismo pustili gledalcev na tribuno od družabnih dogodkov se ni organiziral srečelov. Ker se do zadnjega ni vedelo kako bo z prireditvami, je bilo slabše oglaševanje kot po navadi, nismo imeli uradne otvoritve itd.

Na bazenu Pod skalo, se je zbralo 130 športnikov, ki so odigrali 14 tekem rezultat se je beležil nismo vodili uradne lestvice. Na dnevu vaterpolistov, so imeli zaključek poletnih plavalnih tečaje tudi najmlajši člani našega društva. V kategoriji najmlajših, ki je bila zastopana z 5 ekipami iz 4 slovenskih klubov je bila ograja med bazenom in bifejem polna, varnostnika nista imela veliko dela, saj so navijači razumeli koronske ukrepe, ki jim niso dovolili na tribuno. V vseh ostalih kategorijah sta nastopili, po 2 ekipi. Tekme, so se začele ob 10.00 ob 9.30 je bil izpeljan žreb za kategorijo do 11 let igralo se je do 17.30 v tem času so fantje in punce odigrali 14 tekem. Tekme so sodili: Boris Margeta, Aleš Komelj, Gašper Žurbi, Blaž Briški, Bor Peterlin, Luka Sokler in Gašper Brišnik. Da smo prireditev lahko izpeljali, je zasluga požrtvovalnih staršev, ki so skrbeli, da želodčki vaterpolistov in vaterpolistk niso bili prazni in še cel kup spremljevalnih stvari pisanje zapisnikov priprava igrišč in pospravilo, za vse to so poskrbeli igralci mlajših kategorij in pristaši našega društva.

Nikakor ne smemo mimo pokroviteljev dneva vaterpolistov: Občina Kamnik, Cerar d.o.o Dan Kuhen, Samui d.o.o, Inštalacije Podjed, Hidrotehnik, Nenad Pilič s.p., Fimart d.o.o, Menina in Radenska Adriatik, brez njih bi bila izpeljava mnogo težja.

Darko Homar

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here