Klub borilnih veščin Domžale: Trdo delo se obrestuje – v tem vikendu sama odličja za Domžale

0
1095

Od 25. do 27. septembra so v Kranjski Gori potekale priprave Kluba borilnih veščin Domžale samo za 16 članov in članic.

Sedem treningov v treh dneh je zajemalo jutranji tek v ob 6:30 uri ter delo v dvorani, v soboto pa so potekali štirje treningi samo v enem dnevu .

Aqua Install Miloš Keržan SP., AL IN Gradbene storitve, Alexander Levec SP.in Enzo grafika d.o.o. so nam za lažji potek priprav nudili izjemno podporo, za kar jim izrekamo tudi zahvalo. Trening, druženje, hrana in počitek ter odlična pozitivna energija so nas spremljali vse tri dni.

Trdo delo je potekalo že med poletnimi počitnicami in se ta vikend bogato obrestovalo.

Tako smo imeli 3. oktobra v Ptuju DRŽAVNO kickboxing prvenstvo Kickboxing zveze Slovenije za Point fight disciplino. Vaditeljici ekipe sta bili Gaja Šalamun in Eva Ravnikar, ki sta odlično opravili svoje delo.

V letu 2020 so državni podprvaki v Klubu borilnih veščin postali naslednji člani:
Mark Patrik Keržan med mlajšimi kadeti do 42 kg, Žana Hribar med starejšimi kadetinjami + 65 kg in Gaja Hribar med mladinkami do 70 kg.

Prav tako so bili odlični rezultati naslednji dan, 4.oktobra, v Podčetrtku v Rdeči dvorani, kjer je Boks zveza Slovenije organizirala ligo boksa.
1.mesto je osvojil Brin Tomc med mladinci do 64 kg, 2.mesto pa Miha Lavrič med člani do 81 kg, oba po zelo težkih borbah.

M.B.

Oglasno sporočilo